Kevés hazai újdonság az Ünnepi Könyvhéten

Budapest |

<p>Az előző évekhez hasonlóan idén is közös standon kínálják kiadványaikat a hazai magyar könyvkiadók a 85. Ünnepi Könyvhét központi helyszínén, a budapesti Vörösmarty téren.&nbsp;</p>

Újdonságokkal csak három kiadó, az AB-Art, a Méry Ratio és a Kalligram szerepel a hivatalos könyvheti listán, a két utóbbi idén is külön standon mutatkozik be.Az AB-Art két magyarországi költő, Turczi István és Beszédes István legszebb verseit, Fellinger Károly verskötetét, a János és Juliskát, Csáky Pál És eljött az angyal című művét, Péter Erika Színházikóját és Szombath Rozália Földszemű című verskötetét kínálja. A Méry Ratio könyvheti újdonságai Faltisz Roberta Csörgevári vigasságok című műve,, Cseh Tamás grafikáinak albuma, Jankovics Marcell és Méry Gábor közös kötete, a Szmrecsány Szűz Mária-temploma, Ozogány Ernő Magyar Prága, arany Prága című könyve, Orbán Balázs Utazás Keleten I-III. és Nádasdy Borbála Úton-útfélen című műve. A Kalligram Böszörményi Zoltán Majorana a tér tenyerén, Grendel Lajos Utazás a semmi felé, Csobánka Zsuzsa A hiányzó test, Péterfy Gergely A kitömött barbár, Salamon Pál Globális bordély – Szerelemről és világunk állapotáról, valamint Lipovecz Iván Miénk lett volna a tér? – A magyar média magánosítás 1989-1999 című műveit jelentette meg. A 85. Ünnepi Könyvhét és a 13. Gyermekkönyvnapok, a magyar irodalom legnagyobb éves seregszemléje tegnap kezdődött és hétfő estig tart Budapesten, valamint Magyarország mintegy 80 településén.Az előző évekhez hasonlóan idén is közös standon kínálják kiadványaikat a hazai magyar könyvkiadók a 85. Ünnepi Könyvhét központi helyszínén, a budapesti Vörösmarty téren. Újdonságokkal csak három kiadó, az AB-Art, a Méry Ratio és a Kalligram szerepel a hivalos könyvheti listán, a két utóbbi idén is külön standon mutatkozik be. Az AB-Art két magyarországi költő, Turczi István és Beszédes István legszebb verseit, Fellinger Károly verskötetét, a János és Juliskát, Csáky Pál És eljött az angyal című művét, Péter Erika Színházikóját és Szombath Rozália Földszemű című verskötetét kínálja. A Méry Ratio könyvheti újdonságai Faltisz Roberta Csörgevári vigasságok című műve,, Cseh Tamás grafikáinak albuma, Jankovics Marcell és Méry Gábor közös kötete, a Szmrecsány Szűz Mária-temploma, Ozogány Ernő Magyar Prága, arany Prága című könyve, Orbán Balázs Utazás Keleten I-III. és Nádasdy Borbála Úton-útfélen című műve. A Kalligram Böszörményi Zoltán Majorana a tér tenyerén, Grendel Lajos Utazás a semmi felé, Csobánka Zsuzsa A hiányzó test, Péterfy Gergely A kitömött barbár, Salamon Pál Globális bordély – Szerelemről és világunk állapotáról, valamint Lipovecz Iván Miénk lett volna a tér? – A magyar média magánosítás 1989-1999 című műveit jelentette meg. A 85. Ünnepi Könyvhét és a 13. Gyermekkönyvnapok, a magyar irodalom legnagyobb éves seregszemléje tegnap kezdődött és hétfő estig tart Budapesten, valamint Magyarország mintegy 80 településén.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?