Kern András gyilkos után nyomoz

kép

Agatha Christie stílusát idézi a Ma este gyilkolunk című krimivígjáték, mely várhatóan jövőre érkezik a magyar mozikba. A produkció humoros és fordulatokban gazdag lesz, ígérik a készítők.

A filmet Fazakas Péter rendezi, előzetesét pedig már meg is nézhetjük a produkció YouTube-csatornáján. Ebben egy színészotthonba csöppenünk, ahol rejtélyes haláleset történik: a gyanúsítottak a lakók. A színészből nyomozóvá avanzsáló Kern András játssza a főszerepet, pipával a szájában.

Kern András mellett számos színészlegenda is feltűnik – Pogány Judit, Jordán Tamás, Bodrogi Gyula, Koltai Róbert, Hámori Ildikó, Bálint András, Bánsági Ildikó és Takács Kati is játszanak a filmben.

A filmet idén nyáron, 37 napon át, öt helyszínen forgatták. A jelenetek többségét a ráckeresztúri Brauch-kastélyban és annak kertjében vették fel. A film első vágata már elkészült, jelenleg az utómunkák zajlanak.  A következő hónapok során készülnek el a film vizuális effektjei, valamint az utószinkronon és a hangutómunkán is ezekben a hetekben kezd dolgozni a stáb.

A fiatalabb generációból többek közt Hermányi Mariann, Stefanovics Angéla, Bánki Gergely, Závodszky Noémi, Gyöngyösi Zoltán, Keresztes Tamás, Herczeg Adrienn, Elek Ferenc és Pál András szerepelnek az alkotásban.

A krimikomédia forgatókönyvírója Köbli Norbert, a Blokád, az Örök tél, a Félvilág és A berni követ írója, operatőre Balázs István Balázs. Fazakas Péter rendező nevéhez fűződik az Árulók és a Szabadság – Különjárat című filmek, és számos sikeres sorozatot is jegyez. A Ma este gyilkolunk producere Lajos Tamás, aki a Blokád, az Ida regénye és az Örök tél című filmeket is jegyzi. Köbli Norbert, Fazakas Péter és Lajos Tamás nevéhez kötődik a 2022-es A játszma címűfilmdráma is.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?