Kérdéses a Depeche Mode jövője

Az elmúlt hetekben a szintipop csapat két tagja is szólólemezzel jelentkezett. Dave Gahannek ez az első szólópróbálkozása, míg Martin L. Gore már korábban is jelentetett meg önálló anyagot. A jelenleg Európában turnézó Gahan egy magazin kérdésére válaszolva elmondta, hogy egyelőre bizonytalan a Depeche Mode jövője.

Az elmúlt hetekben a szintipop csapat két tagja is szólólemezzel jelentkezett. Dave Gahannek ez az első szólópróbálkozása, míg Martin L. Gore már korábban is jelentetett meg önálló anyagot. A jelenleg Európában turnézó Gahan egy magazin kérdésére válaszolva elmondta, hogy egyelőre bizonytalan a Depeche Mode jövője. „Végre belekóstolhattam a zeneírásba. Ez korábban mindig Martin feladata volt. Mindenki azt hiszi, hogy én vagyok a zenekar frontembere, ám én csak egy hang vagyok. Valójában Martin a főnök” – nyilatkozta Gahan, majd hozzátette: „Abban biztos vagyok, hogy nem mehet minden ugyanúgy, mint ahogyan eddig. Ki akarom venni a részemet a dalok írásából. Martin mindig is a Depeche Mode kreatív irányítója volt, én meg csak egy énekes. Sokszor még azt is elmagyarázta, hogy bizonyos részeket hogyan énekeljek. Gyakran éreztem úgy, mintha csak egy hangszer volnék, amit mások használnak. Nagyon szívesen készítenék vele közösen számokat. Amennyiben ebbe nem egyezik bele, akkor minden valószínűség szerint befellegzett a Depeche Mode-nak. Szeretném, ha ez nem történne meg, de kénytelen leszek megtenni ezt a lépést, ha nem veszi figyelembe az elképzeléseimet.” Arról egyelőre nincsenek hírek, hogy Gore mit szól társa kijelentéseihez. Dave Gahan a szólóalbumát június 23-án mutatja be Budapesten, a Budapest Sportarénában. (z,p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?