KÉPEK: Banksy, a titokzatos utcaművész is „otthonról dolgozik”

Banksy

Házi karanténban született új alkotásáról osztott meg képeket szerdán Banksy brit graffitiművész, aki ezúttal randalírozó patkányokkal festett tele egy fürdőszobát – írja a BBC hírportálja.

Az öt fotó a titokzatos művész Instagram-oldalára került fel. Banksy a képek mellé azt írta: „A feleségem gyűlöli, amikor otthonról dolgozom”.

A patkányok gyakori szereplői a graffitiművész alkotásainak, aki ezúttal feltehetőleg saját otthonát használta „vászonnak”.
 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

. . My wife hates it when I work from home.

Banksy (@banksy) által megosztott bejegyzés, Ápr 15., 2020, időpont: 10:45 (PDT időzóna szerint)

A fürdőszobában randalírozó patkányok egyike a törölközőtartón függeszkedik, a másik egy vécépapírgurigán fut, míg egy társuk épp a dolgát végzi a vécében. Három patkány a falitükröt igazgatja, egy pedig valószínűleg a karanténban töltött napokat számolja a falon.

Banksy legutóbb Valentin-napon rukkolt elő egy köztéri alkotással Bristolban. A falfestményt, amelyen egy kislány piros virágokat lő ki egy csúzlival, 48 órán belül megrongálták.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?