Kamera Hungária

December 16-án ért véget a III. Kamera Hungária Televíziós Fesztivál. Összesen 383 munkát neveztek be 15 kategóriában, és az előzsűrik válogatása után 183 került a főzsűri elé. A zsűri az alábbi televíziós műsorokat díjazta:
Szórakoztató műsor kategória: az M-RTL Televízió Rt.

December 16-án ért véget a III. Kamera Hungária Televíziós Fesztivál. Összesen 383 munkát neveztek be 15 kategóriában, és az előzsűrik válogatása után 183 került a főzsűri elé. A zsűri az alábbi televíziós műsorokat díjazta:

Szórakoztató műsor kategória: az M-RTL Televízió Rt. Esti Showder Fábry Sándorral február 15-ei adása. Játék, kvíz, talk-show, vetélkedő kategória: az M-RTL Televízió Rt. Legyen Ön is milliomos február 2-ai adása. Tényfeltáró és háttér dokumentumfilm kategória: az MTM-SBS Televízió Rt. A Seuso-kincsek rejtélye című műsora.

Dokumentumműsor kategória: a Fórum Film Alapítvány ...van a börtön babám című műsora.

Riport, interjú, stúdióbeszélgetés kategória: a Duna Televízió Rt. Tálentum – Eötvös Péter című műsora. Szolgáltató, érdekvédelmi, információs élő műsor kategória: a Magyar Televízió Rt. Sorstársak – Autisták című műsora.

Gyermek- és ifjúsági műsor kategória: a Magyar Televízió Rt. Zanzibár – Szenvedélyek napja című műsora

Tematikus magazinok, ismeretterjesztő művek kategória: a Duna Televízió Rt. Isten kezében február 24-ei adása. Önálló értékű televíziós közvetítés kategória: a Stúdió 8 Rt. Karácsonyi koncert – hegedűgála 2000 című műsora

Televíziós sorozat, önálló dramatikus mű kategória: az Árnykép Bt. Életbevágó című műsora.

Televíziók által támogatott játékfilm kategória: a Filmplus Kft. Kvartett című műsora. Promóció összekötő blokkok és műsor-promóció kategória: az MTM-SBS Televízió Rt. Májusi sztáreső című produkciója.

A zsűri speciális kategóriákban is osztott ki díjakat:

Főcím szignál kategória: a Duna Televízió Rt. Híradó főcím. Kísérlet, újítás kategória: MAFSZ Egyesület Robogós ember. Szinopszis, műsorterv kategória: Kocsor Erika Fény-kép (Hommage á Moholy-Nagy László) című műsor.

Alkotói díjat nyert:

Külpolitikai újságíró kategória: Benda László, a Panoráma – Albánia végtelen választások című műsora. Szerkesztő-riporter kategória: Pesty László Heroin című produkciója. Operatőr kategória: Tóth Zsolt az Életbevágó című produkciója

Közönségdíjat nyert:

A legkedveltebb televíziós műsor kategória: a Heti Hetes.

A legkedveltebb televíziós személyiség: Vágó István.

A fesztiválon elismerő oklevelet kapott: Molnár Piroska, Szarvas László, Korhecz Imola A talpfák illata című főiskolai diplomafilmje, a Duna Televízió Rt. Egy kastély anatómiája – Keszthely című alkotása (o-o)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?