Jude Law, a nagylelkű

Jude Law, a Hideghegy Oscar-díjra jelölt színésze arra bíztatja a Filmakadémiát, ne neki, inkább a Clint Eastwood rendezésében készült Titokzatos folyó egyik főszereplőjének, Sean Penn-nek adják az aranyszobrot a február 29-ei ceremónián.
A londoni születésű Jude Law a 76.

Jude Law, a Hideghegy Oscar-díjra jelölt színésze arra bíztatja a Filmakadémiát, ne neki, inkább a Clint Eastwood rendezésében készült Titokzatos folyó egyik főszereplőjének, Sean Penn-nek adják az aranyszobrot a február 29-ei ceremónián.

A londoni születésű Jude Law a 76. Oscar-gálán olyan „nagyágyúkkal” száll versenybe a Legjobb Férfi színésznek járó elismerésért, mint Sean Penn (Titokzatos folyó), Johnny Depp (A Karib-tenger kalózai – A fekete gyöngy átka), Ben Kingsley (Ház a ködben) és Bill Murray (Elveszett jelentés). A díjról való nagylelkű „lemondását” azonban nem a félelem, hanem leginkább a tisztelet indukálhatta.

Sean Penn mindenesetre örülne a díjnak, eddig ugyanis háromszor happolták azt el előle, sorrendben: 1996-ban (Ments meg, Uram!), 2000-ben (A világ második legjobb gitárosa) és utoljára két évvel ezelőtt (Nevem Sam).

A tehetséges Mr. Ripley-ben nyújtott alakításáért egyszer már Oscar-közelbe került Law annak is örül, hogy ilyen illusztris névsor részese lehet. „Borzasztóan büszke vagyok, hogy e kategória részese lehetek. A velem együtt jelölt színészek egészen fiatal korom óta inspirációt jelentenek számomra, köztük lenni egészen különleges élmény. Sean Penn munkáját mindig is imádtam. Hosszú-hosszú évek óta csodálom őt és felnézek rá, és úgy érzem, idén neki kell nyernie” – mondta Law. (cm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?