Jennifer Aniston csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán

Los Angeles |

<p>Csillagot kapott Jennifer Aniston amerikai színésznő a hollywoodi Hírességek Sétányán, elsőként az őt ismertté tevő Jóbarátok című tévésorozat szereplői közül.</p>

A színésznő elismerését jelentő csillagot helyi idő szerint szerdán avatták fel, az eseményen Aniston mellett apja, John Aniston, barátja, Justin Thereoux is megjelent, más családtagok és rajongók gyűrűjében.

A 43 éves Anistont a kilencvenes években indult Jóbarátok című televíziós vígjátéksorozat tette ismertté, amelyekért Aranyglóbusz- és Emmy-díjat is kapott.

A sorozat többi szereplőjét alakító színészek - Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer - közül egyik sem jelent meg Aniston csillagavatóján.

Bár a Jóbarátok forgatása 2004-ben véget ért, Aniston sikerrel folytatta pályafutását más filmekben.

Aniston az elmúlt két évtizedben magánéletével, ismert személyekkel kötött párkapcsolataival is reflektorfénybe került, például Brad Pitt filmszínésszel kötött, öt évig tartó házasságával, amelynek idején Hollywood egyik álompárjának számítottak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?