Jamie Dornan alakítja A szürke ötven árnyalatából készülő film férfi főszerepét

Los Angeles |

<p>Jamie Dornan veszi át Charlie Hunnamtól A szürke ötven árnyalata című bestsellerből készülő film férfi főszerepét.<br />&nbsp;</p>

Az északír színész beugrásáról maga a szerző, E.L. James tájékoztatta csütörtökön a közvéleményt egy kurta Twitter-üzenetben. A Universal filmstúdió azonban még nem erősítette meg a bejelentést.
   
Hunnam szeptember elején döntött úgy, hogy sűrű televíziós elfoglaltságaira hivatkozva visszaadja a szerepet, amivel nehéz helyzetbe hozta a produkciót, mivel a tervek szerint november elején kezdődne a forgatás. A producereknek nagyon kevés ideje maradt a filmben Christian Greyt alakító új szereplő kiválasztására.
   
A 31 esztendős Dornan, korábbi Calvin Klein-modell, az erotikus filmben Dakota Johnson amerikai színésznő - Melanie Griffith és Don Johnson lányának - partnere lesz. A jövő év augusztusában a mozikba kerülő produkciót Sam Taylor-Wood rendezi.
   
Dornant pár éve Sofia Coppola Marie Antionette című 18. században játszódó kosztümös drámájában láthatták a mozinézők, mostanában pedig az ABC tévécsatorna Egyszer volt, hol nem volt című kalandos mesesorozatában tűnt fel.
   
A szürke ötven árnyalata egy irodalomszakos egyetemista, Anstasia és egy titokzatos, dúsgazdag vállalkozó, Christian Grey szenvedélyes kapcsolatának története. A "mamipornónak" nevezett regénytrilógia 2011-ben jelent meg, és hatalmas feltűnést keltett, milliószámra fogyott a könyvesboltokban és számos paródia is született róla.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?