Irodalmi pályázat

<p>Az Országos Mécs László Irodalmi Társaság 2014-ben ünnepli alapításának 20. évfordulóját. Célunk, hogy bemutatkozási, megmérettetési lehetőséget adjunk mindazoknak, akik az irodalom és művészet bármely műfajában alkotnak.</p>

A pályázat címe: „Valaki tavaszt, változást patakoztat a világra”A pályázat regisztrációs weboldala: http://mecslaszlotarsasag.webnode.hu/palyazatok/valaki-tavaszt-valtozast...e-mail:[email protected] Pályázhatnak magánszemélyek, hivatásos és amatőr költők, írók 18 éves kortól.A pályázat célja új tehetség felkutatása és tehetséggondozás; irodalmi-művészeti alkotások létrehozása; főhajtás Mécs László pap-költő munkássága előtt.Téma: a tavasszal, a természet ébredésével kapcsolatos magyar nyelvű, máshol nem publikált alkotások.Formai követelmények: a pályázók minimum 3, maximum 5 irodalmi művel (vers, próza) pályázhatnak. Illusztráció is lehetséges. A prózák nem lehetnek hosszabbak 4 gépelt oldalnál. A pályázat nem jeligés. Az illusztráció formai követelménye: jpg fájlként kérjük elküldeni. Kötelező szerzői feltüntetések: az illusztráció szerzője, címe, elérhetősége, az illusztrált vers szerzője, címe.A pályázati műveket kizárólag a pályázat weboldalán lévő regisztrációs űrlapon keresztül beküldeni. A pályaműveket formázás nélküli word dokumentumként csatolják.Kérjük, fokozottan ügyeljenek a helyesírásra! A pályázattal kapcsolatos határidők:Regisztrálni és a műveket beküldeni honlapunkon lehet, 2015.02.23-ig.A legjobbnak tartott 12 művet március 1-ig feltöltjük a facebook-oldalunkra. http://www.facebook.com/mecslaszloirodalmitarsasagEredményhirdetés: 2015. március 10-ig.A jutalmakat legkésőbb március 20-ig postázzuk.Zsűri: a kiíró által felkért magánszemélyek . Díjazás:1.díj: oklevél + 25 000 Ft + tárgyjutalom2.díj: oklevél + 10 000 Ft + ajándékkönyv3.díj: oklevél + 5000 Ft + 1 fő részére termálfürdő-belépő4.díj: oklevél + 4000 Ft + tárgyjutalomA kiíró különdíjat is adományozhat az arra érdemesnek.További szponzori támogatásokkal növekedhet a díjazások összege, illetve egyéb tárgyjutalmakat is kioszthatunk. Nevezési díj nincsPályázati regisztrációs díj /adományként/: 2000 Ft/pályázó.A regisztrációs díj-adomány befizethető: átutalással a bankszámlára (számlaszám: Erste Bank Hungary NYRT. 11600006-00000000-48175065). A közlemény rovatban tüntessék fel: adomány. Regisztrációs díjat/adományt a kiíró nem fizet vissza. A befolyt regisztrációs díjat/adományt kizárólag irodalmi és kulturális rendezvényeink, pályázataink finanszírozásához, elektronikus webfelületeink fenntartására fordítjuk.A kiíró döntése ellen fellebbezésnek helye nincs, jogi út kizárva. A kiíró a meghirdetettektől eltérően is dönthet , indokolt esetben a pályázatot felfüggesztheti, a pályázati határidőket és feltételeket módosíthatja.A pályázó a pályázaton történő részvételével hozzájárul, hogy alkotását, alkotásait a kiíró korlátozás nélkül felhasználhassa nyomtatott vagy elektronikus kiadványaiban.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?