Indul a jegyvásár - A Szenci és a Nyitrai járás ingyen megy Gombaszögre!

<div>Már lehet jegyet vásárolni az idei Gombaszögi Nyári Táborba a <a href="http://www.gombaszog.sk&quot; target="_blank">www.gombaszog.sk</a&gt; honlapon, az első kétszáz vásárló kedvezményt kap. A tavalyi hagyományteremtő akció folytatásaként &nbsp;idén a Szenci és a Nyitrai járás lakói számára lesz ingyenes a belépés.</div><div>&nbsp;</div>

A hagyomány célja, hogy a peremrégiók és szórványvidékek lakói könnyebben eljussanak a felvidéki ifjúság legnagyobb találkozóhelyére, a Gombaszögi Nyári Táborba. Tavaly a Nagymihályi járás és Pozsony város lakosai élvezhették a kedvezményt. Idén a Szenci és a Nyitrai járás - kiegészülve a szintén Zoboraljához tartozó Barslédeccel - táborozói juthatnak ingyenes belépőjegyhez a július 15. és 20. között Krasznahorkán megrendezett táborba. A szerencsés járásokból érkezők az állandó lakcímet igazoló személyijük felmutatásával kaphatják kézhez az idén hat naposra bővülő Tábor belépőjegyét. Aki a tábor honlapján szeretne további kiegészítő jegyeket vásárolni, annak a megfelelő irányítószám megadása után nullázódik a belépőjegy ára.  A Nyugat-Szlovákiából érkező résztvevők számára idén is két útvonalon indul partybusz, ezzel is egyszerűsítve az utazást, és biztosítva a jó hangulatot már az első pillanattól kezdve. Az egyik busz Somorját, Dunaszerdahelyet, Nagymegyert, Gútát és Érsekújvárt érinti, a másik járat a Komárom - Párkány - Ipolyság útvonalon közlekedik majd.  A jegyvásárlással megéri sietni, hiszen a tábor belépőjegyét az első száz vásárló 25 euróért, a következő száz pedig 27 euróért kaphatja meg a  www.gombaszog.sk/jegyek/ címen elérhető elővételi rendszeren, ahol kényelmesen lehet helyet foglalni a partybuszra, választani szállást, és előre lehet vásárolni étel- és italjegyeket is. A további hetijegyek ára az interneten megvásárolva 29 euró, a helyszínen 39 euró lesz. A tavaly látogatói rekordot döntő Gombaszögi Nyári Tábor résztvevői Szlovákia összes magyarlakta területéről érkeztek. Több mint százharminc programpont közül lehetett választani, amelyek között voltak közéleti viták, művészeti előadások, utazási beszámolók, játékok és fergeteges koncertek egyaránt. Idén a tábor egy nappal bővül, a vasárnapi nap pedig egy minifesztivál kerül megrendezésre a Szlovákiai Magyar Dal Napja néven. Bővebb információ a tábor honlapján, Facebook oldalán  és Twitter csatornáján található.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?