Hónap végi kulturális programok Füleken

oly korban

A Kor-zár és a Csavar Színház közös előadását szeptemberben már láthatta a füleki közönség. A napokban színházi előadások, táncház és kórustalálkozó is várja a helyieket és a városba látogatókat.

Pénteken a Komáromi Jókai Színház játssza Örkény István népszerű tragikomédiáját, a Tótékat Füleken. Külön öröm a szervezők számára, hogy az előadás keretén belül a városhoz közeli Ragyolcról származó Molnár Xéniát is láthatja a közönség a színpadon, aki Tót Mariskát alakítja. Az előadás 18 órakor kezdődik a művelődési központ színháztermében.

Gyerektáncházat is tartanak a hétvégén: szombaton 16 órától várják a táncolni vágyó kicsiket és szüleiket a művelődési központ báltermébe, ahol ismét a File Banda muzsikál. A legkisebbeknek ringató foglalkozást tartanak, a nagyobbakat a Foncsik Énekegyüttes várja közös éneklésre. A táncokat Gáspár Angéla és Gáspár Dániel tanítják.

A Melódia Női Kar tizenötödik alkalommal szervezi meg a Nemzetközi melódiák szárnyain elnevezésű kórustalálkozót, melyet a füleki római katolikus templomban tartanak vasárnap délután. 15 órakor a Salgótarjáni Pedagóguskórus lép fel, őket követi a füleki Dominika Tariová előadása, majd a Salgótarjánból érkező Matuz Csilla orgona- és csemballóművész produkciója. A délután folyamán a találkozót szervező Melódia Női Kar is fellép.

Szeptember 25-én, hétfőn a Trepp színházi platform fiatal művészei az „Oly korban éltem én…” című interaktív tantermi előadásukat adják elő a gimnázium diákjai számára. A Füleki Városi Művelődési Központ eseményeire az intézmény honlapján is lehet jegyet váltani.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?