Hódító filmzenei slágerek

<p>A filmiparban, a filmes portálokon továbbra is A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey) című mozi a vezető téma, amelyről &ndash; természetesen &ndash; megoszlanak a vélemények.</p>

A sikere viszont óriási. Ebből a zeneipar is profitál, a filmhez nagylemez társul. De nem a reklámdal lesz a legemlékezetesebb. A beharangozó képkockák végén elhangzik, hogy a filmet Beyoncé 2003-as Crazy in Love című világslágerének új változata erősíti. A szürke ötven árnyalata zenei albuma igazi vegyes felvágott, szerepel rajta többek közt Annie Lennox (I Put a Spell on You), Skylar Grey (I Know You), sőt a The Rolling Stones (Beast of Burden) és Frank Sinatra (Witchcraft) egy-egy felvétele is. A filmből az angol Ellie Goulding dala, a Love Me Like You Do harmadik hete listavezető Magyarországon és Németországban. A brit rangsorban a héten lett trónfosztott, négy hétig uralta a mezőnyt. A listán a szigetországban az év leendő legnagyobb felfedezettjének gondolt, a BBC Sound of 2015 szakmai szavazás győztese, a Years & Years londoni elektrozenei trió aratott rajt-cél győzelmet a King című szerzeménnyel. A Love Me Like You Do az amerikai Billboard magazin Hot 100 rangsorában ugyan a héten egy helyet visszaesve a negyedik, de továbbra is ez az első számú listavezető-esélyes. Ott kilencedik hete az angol Mark Ronson és a hawaii Bruno Mars slágere, az Uptown Funk! vezet. A filmből egy másik betétdal, az Earned It, a kanadai The Weeknd zeneszáma is számos fontos rangsorban – így az amerikaiban és a britben is – TOP 10-es.  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?