Hétvégi programok

Szombaton reggel 8-kor kezdődik publicisztikai magazinunk, a Hétről hétre: összeállítás hangzik el a pénzügyminiszter leváltásáról, Jaroslav Chlebo és Németh Zsolt külügyi államtitkárok budapesti tárgyalásairól, valamint a Kisebbségi Tanács e heti üléséről.

Szombaton reggel 8-kor kezdődik publicisztikai magazinunk, a Hétről hétre: összeállítás hangzik el a pénzügyminiszter leváltásáról, Jaroslav Chlebo és Németh Zsolt külügyi államtitkárok budapesti tárgyalásairól, valamint a Kisebbségi Tanács e heti üléséről. 10 óra után a divattervező Mórocz Szilviát a báli etikettről kérdezzük, felelevenítjük a régi pozsonyi bálok hangulatát. 11-kor hírek, majd orvosi tanácsadó. Vándorbot című honismereti sorozatunkban Besnyei György bibliafordító nagymegyeri emlékeit mutatjuk be. 11.30-kor a Hazai tükörben Vágsellyére látogatunk. Délben hírek, nótacsokor. 13 órakor az Irodalmi mozaikban a 70 éves Ozsvald Árpáddal beszélgetünk, Mács Józsefet írói terveiről kérdezzük. 14 órakor hírek, 14.05-től slágerek. 15 órakor jelentkezik a Kaland az élet, melyben bemutatjuk dr. Szőcs Ferenc fizikust, a Szlovák Tudományos Akadémia Polimer Intézetének főmunkatársát. 16 órakor hírek, 16.05-től Köszöntő 17.40-ig. Szombati adásunk a Napzártával ér véget 18 órakor. Vasárnap reggel 8 órakor a hírek, sporteredmények, évfordulónaptár után összefoglaljuk a hét történéseit. 9 órakor a Világosság katolikus félórájában az évközi idő 3. vasárnapjának evangéliumát és a hozzá fűződő elmélkedést Gábor Bertalan szepsi lelkiatya tolmácsolja, majd beszélgetés hangzik el dr. Kéfer Istvánnal, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Kara Szlavisztika és Közép-Európa Intézetének vezetőjével. A 10 órai hírek után Randevú. A gyermekrészben foglalkozunk a káros szenvedélyekkel, a divattal, a mindent tudó randevús gyerekektől megkérdeztük, ki a punk. Az ifjúsági részben a Kossuth Rádió két szerkesztőjével beszélgetünk, bemutatunk két fiatal táncost, vendégünk lesz Miklós Viktória, aki indonéziai élményeit osztja meg velünk. 14.15-kor a BBC magyar nyelvű adását közvetítjük. 15 órakor a Kultúra világában hangképes beszámoló hangzik el az MKKI által a Szlovák Rádióban szervezett, a Magyar Kultúra Napja című rendezvényről. Néprajzi összeállításunkban 15.30 perctől a hagyományos életmódra emlékezünk a 89 éves Tuza Istvánnéval Uzapanyitról. 16.00-kor hírek, majd Köszöntő 17.40-ig. Vasárnapi adásunk a Napzártával ér véget 18.00-kor. (ML)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?