Hétvégi programok

Szombaton 8 órakor a Hétről hétre című publicisztikai magazinnal kezdődik adásunk. A tartalomból: beszámolunk a parlamentben elkezdődött jövő évi állami költségvetési vitáról. A Márai Alapítvány vendége volt Kövér László, a FIDESZ alelnöke. Két hónap múlva kezdődnek a téli olimpiai játékok Amerikában. 11.

Szombaton 8 órakor a Hétről hétre című publicisztikai magazinnal kezdődik adásunk. A tartalomból: beszámolunk a parlamentben elkezdődött jövő évi állami költségvetési vitáról. A Márai Alapítvány vendége volt Kövér László, a FIDESZ alelnöke. Két hónap múlva kezdődnek a téli olimpiai játékok Amerikában. 11.05-kor orvosi tanácsokkal jelentkezik dr. Kiss László, majd a Vándorbot című honismereti sorozatunk a selmecbányai Óvár történetét és nevezetességeit mutatja be. 11.30-kor Hazai tükör. A déli hírek után nóták szólnak, majd a Téka azzal foglalkozik, mivel lesz jelen a karácsonyi könyvvásáron az AB-ART és a Nap Kiadó, továbbá megszólal Gál Sándor költő, író. A 13.30-kor kezdődő női magazinban a nagymamáké a főszerep. 15.00-kor az Őszidő című műsorban olyan nyugdíjasok szólalnak meg, akik szeretnek énekelni. 16 órakor Köszöntő, az adás 18.00-kor a Napzártával fejeződik be. Vasárnap hír- és sportösszefoglalóval kezdődik az adás. A műsorajánlat és az eseménynaptár után a hét politikai történéseinek összefoglalója következik. A 9 órakor kezdődő Világosság ezúttal a református egyház félórájával jelentkezik. Téma az advent. Fél tízkor kezdődik a Zenei galéria című komolyzenei műsor. 10.05-től a Randevú első részében kisiskolások beszélnek a kismamákról, és bemutatkozik egy negyedikes kislány, aki énekesnő szeretne lenni. Az ifjúsági részben gimnazisták vitatják meg a Beatles szerepét a zenetörténetben, szó lesz George Harrison pályafutásáról, vendég lesz a Kor-Zár és az E-mail is. 14.05-kor Lanstyák István olvassa fel nyelvművelő írását. 14.15-kor a BBC magyar adása után A kultúra világa következik. Témáiból: Megalakulásának 10. évfordulóját ünnepli a Gyurcsó István Alapítvány. Beszélgetés hangzik el Németh Imrével, a Gaudium együttes művészeti vezetőjével. Gyűjteményes kiállítás nyílt a Kortárs Magyar Galériában. Fél négykor kezdődik a Hazai tájakon, ezt követi a Köszöntő, majd a Napzártával zárul a Pátria Rádió hétvégi adása. (-art-)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?