Gyermeksztárokkal

A gyermekek körében most kétségkívül Harry Potter az első számú világsztár. Régen fordult elő, hogy egy kitalált hős először könyvben vált milliók kedvencévé, és csak azután hódította meg a filmvásznat.

A gyermekek körében most kétségkívül Harry Potter az első számú világsztár. Régen fordult elő, hogy egy kitalált hős először könyvben vált milliók kedvencévé, és csak azután hódította meg a filmvásznat. Most ez történt: a tizenegy éves varázsló kisfiú sikere titkával és a körülötte kialakuló kultusz fejtegetésével indul az Ifi novemberi száma. Egy további gyermeksztárral is találkozhatunk, mégpedig a Hatodik érzék című filmből megismert Haley Joel Osmenttel, aki – ismét Oscar-gyanús alakítást nyújtva – Steven Spielberg új filmjében, az A. I. – Mesterséges értelemben egy szeretetre éhes robotfiút személyesít meg. A világsztárok sorát ezúttal a gladiátorból kalózzá válni készülő Russel Crowe, az új albummal jelentkező Robbie Williams és a szexi Monica Bellucci egészíti ki az Ifiben.

Maga az ördög jelent meg szeptember 11-én New York-ban avagy Rambo kerestetik? Egy szlovákiai magyar főiskolás színes exkluzív helyszíni képriportját közli a magazin a világtörténelem legnagyobb terrortámadásáról.

Amerika Szlovákiában – a bátorkeszi színjátszók színpadra vitték a Hair musicalt! Mi újság a hazai magyar diszkókban? Megtudhatjuk a Gyere, táncolj még! című kétoldalas riportból, amelyben többek között egy sztriptíztáncosnő vall az éjszakai bulis élet kuliszszatitkairól. Az elmúlt hónap legfontosabb hazai eseménye a Párkányt és Esztergomot újra összekötő Mária Valéria híd ünnepélyes átadása volt. Vajon milyen gondolatokat ébresztett ez az esemény a fiatalokban?

Olvashatunk még a gésák titkáról, a „szerelemizomról”, Krisz Rudi diákéveiről mesél, az olimpiai bajnok magyar vízilabdázók a népszerűségről, valamint a lányokról nyilatkoznak. Az Ifi 2002 januárjában megrendezésre kerülő szépségversenyére pedig még mindig lehet jelentkezni. (on)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?