Fókuszban a szerelem

Február lévén hagyományosan a szerelmesek ünnepe, a Valentin-nap magazinunk központi témája. Miért éppen ez a nap lett a szerelmeseké? Hogyan függnek össze a távolságot jelentő kilométerek a szerelem tüzével? A humor rovatban szerelmes viccek, a horoszkópban pedig hódítási tippek találhatók.

Február lévén hagyományosan a szerelmesek ünnepe, a Valentin-nap magazinunk központi témája. Miért éppen ez a nap lett a szerelmeseké? Hogyan függnek össze a távolságot jelentő kilométerek a szerelem tüzével? A humor rovatban szerelmes viccek, a horoszkópban pedig hódítási tippek találhatók. Balázs Pali, az egyre népszerűbb énekes a nőkről és a szerelemről nyilatkozik.

Reiter István ifjú muzsikus harmadszor járt a felkelő nap országában, és bátran vallja: egy tökélyre fejlesztett országot látott, melyben a tolerancia, az udvariasság és a pontosság foka nálunk szinte elképzelhetetlen méreteket öltött. Úgy véli, ha a 120 milliónyi japánt ugyanannyi európaira cserélnék ki, akkor azok fél óra alatt egymás torkának esnének.

A sztárvilág nagyjai közül ezúttal David Copperfieldről, a magányos illuzionistáról olvashatunk. Terjedelmes interjúban nyilatkozik a lapnak a magyar popélet új üstököse, Ágnes Vanilla, valamint a már állócsillagnak számító V-Tech duó. A mozivásznon jelenleg uralkodó és úgy tűnik, diadalra ítéltetett film, A Gyűrűk ura forgatásának kulisszái mögé is betekinthetünk. A sportrovat a hónap legnagyobb sporteseményével, a Salt Lake Cityben folyó téli olimpiai játékokkal foglalkozik.

Elérkezett az Ifi által hirdetett szépségverseny döntőjének is az ideje. A 16 csinos lány február 22-én méri össze „bájait” a dunaszerdahelyi Bonbón Szállóban megrendezésre kerülő gála keretében, melyen olyan neves vendégek is részt vesznek, mint Krisz Rudolf popénekes Magyarországról vagy a Markíza televízió egykori népszerű riportere, Vadkerti Andrea. (on)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?