FILMAJÁNLÓ

Megtorló
Frank Castle (Tom Jane) különleges ügynök újabb sikeres bevetése után családjával nyugalomra vágyna. A lehető legnagyobb titokban utaznak el egy kis szigetre, de az utolsó akcióban életét vesztő fiatalember maffiózó édesapja (John Travolta) bosszút esküdve kinyomoztatja hollétét.

Megtorló

Frank Castle (Tom Jane) különleges ügynök újabb sikeres bevetése után családjával nyugalomra vágyna. A lehető legnagyobb titokban utaznak el egy kis szigetre, de az utolsó akcióban életét vesztő fiatalember maffiózó édesapja (John Travolta) bosszút esküdve kinyomoztatja hollétét. Az odaküldött bérgyilkosok senkinek sem kegyelmeznek, de óriási hibát követnek el: nem ellenőrzik Castle pulzusát. A sérüléseiből felépülő férfi hadat üzen az egész alvilágnak.

Megtorló (The Punisher), színes, amerikai film 2004, 124 perc. Rendezte: Jonathan Hens-leigh, Szereplők: John Travolta, Tom Jane, Laura Harring, Rebec-ca Romijn-Stamos, Roy Scheider, Samantha Mathis, Will Patton

Super Size Me

Miért olyan kövérek az amerikaiak? A filmből gunyorosan, hamburgerrel a kézben kaphatjuk meg a magyarázatot – a produkció segítségével betekintést nyerhetünk Amerika gyorséttermeinek legális, financiális és fizikai költségeibe.

A film szatirikus gyomorszájütés, a milliárd dolláros ipar adataival – kérdésekkel ostromolt orvosokkal, ügyvédekkel és táplálkozási szakemberekkel súlyosbítva. A „Kérsz hozzá krumplit?” kérdés ezentúl sosem fog ugyanúgy hangzani, mint korábban...

Super Size Me, színes, amerikai dokumentumfilm 2004, 96 perc. Rendezte: Morgan Spur-lock, Szereplő: Morgan Spurlock

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?