FILMAJÁNLÓ

Gorilla bácsi
A különleges kommandósok nem kérdeznek, csak teljesítik a parancsot. Shane eddig így élt: mindig ott volt, ahol a legnagyobb a veszély, legkiismerhetetlenebb az ellenség, ahol az államérdek fontosabb, mint a saját biztonsága.

Gorilla bácsi

A különleges kommandósok nem kérdeznek, csak teljesítik a parancsot. Shane eddig így élt: mindig ott volt, ahol a legnagyobb a veszély, legkiismerhetetlenebb az ellenség, ahol az államérdek fontosabb, mint a saját biztonsága. De ezúttal olyan bevetésre indul, amihez talán még ő ereje, ravaszsága és bátorsága is kevés. Egy családi házban, öt gyerek mellé parancsolják. A gyerekek apja tudós, aki kísérletei során egy különlegesen fontos anyag nyomára jutott. A találmány dokumentációjára számos világhatalom feni a fogát, csak éppen senki nem tudja, hol lehet: valahol ott rejthették el a családi házban. Shane kénytelen megszabadulni szokásos felszerelésétől: a bozótvágó kés, ejtőernyő, géppuska és kézigránát a kelleténél nagyobb feltűnést keltene a békés kertvárosi környéken. Az öt gyerek körül úgyis egészen más túlélőcsomagra van szüksége: a harcedzett szuperügynök kénytelen megtanulni, hogyan kell bánni a pelenkával, babakocsival, pótkerekes biciklivel és a kamaszos érzelmekkel.

Gorilla bácsi (The Pacifier), színes amerikai-kanadai akcióvígjáték. 2005. 91 perc. Rendező: Adam Shankman. Szereplők: Vin Diesel, Chris Potter, Lauren Graham, Max Thieriot

Paparazzi

Ahány sztár, dupla annyi lesifotós. A paparazzik csak a megfelelő alkalomra várnak, hogy lencsevégre kaphassák a sztárok egy-egy félrelépését vagy akárcsak privát mozdulatát, a bulvárlapok pedig súlyos összegeket fizetnek ezekért a képekért. Michel éppen ilyen lesifotós, aki egyáltalán nem törődik a következményekkel. Egyik vétlen áldozatát focimeccsen fotózta le, mikor annak éppen a munkahelyén kellett volna lennie: Francket emiatt kirúgták. Felkeresi élete megrontóját, aki felajánlja, hogy keressenek együtt pénzt. A bolt jól megy, Franck kiváló csalinak bizonyul a kockázatos fotós akciók során, sőt egy napon megérzi a pénz szagát, és átveszi Michel szerepét: kiadja magát fotósnak.

Paparazzi (Paparazzi), amerikai filmdráma, 1998. Rendező: Alain Berberian. Szereplők: Patrick Timsit, Vincent Lindon, Isabelle Adjani, Carla Bruni, Nathalie Baye, Johnny Hallyday

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?