FILMAJÁNLÓ

A kör 2
A történet fél évvel az után folytatódik, hogy Rachellel és kisfiával, Aidannel megmagyarázhatatlan és rettenetes események történtek Seattle-ben.
Rachel mindent el akar felejteni, ezért Aidennel egy oregoni városkába, Astoriába költözik, és megpróbál új életet kezdeni.

A kör 2

A történet fél évvel az után folytatódik, hogy Rachellel és kisfiával, Aidannel megmagyarázhatatlan és rettenetes események történtek Seattle-ben.

Rachel mindent el akar felejteni, ezért Aidennel egy oregoni városkába, Astoriába költözik, és megpróbál új életet kezdeni. Rachel tervei azonban rögtön szertefoszlanak, mert egy helybéli bűntény színhelyén talált bizonyítékok – köztük egy titokzatos videokazetta – ijesztően ismerősnek tűnnek. Rachelnek rá kell döbbennie, hogy a gonosz Samara visszatért, és még elszántabban folytatja halálos bosszúhadjáratát.

A kör 2 (The Ring Two), színes amerikai horror, 2005. Rendező: Hideo Nakata. Szereplők: Naomi Watts, Mary Joy, Sissy Spacek.Daveigh Chase, David Dorfman, Emily VanCamp

Főnix útja

Egy isten háta mögötti olajfúrótorony munkásai hazafelé indulnak. A gép, amely szállítja őket, rosszabb állapotban van, mint ők maguk. A levegőben fel is mondja a szolgálatot és lezuhan. A szerencsétlenség túlélői – csupa a világban csalódott, viharedzett, keserű férfi – nem akarnak a sivatagban pusztulni. És mert világ életükben csak önmagukra számíthattak, most is nekilátnak egy őrült terv megvalósításának. A gép pilótája vezetésével a roncs alkatrészeiből új repülőt építenek.

De ha ez sikerülne is, még nem elég a túléléshez. A Góbi Sivatag ezer csapdát rejt, és a maroknyi férfinak mindegyikkel meg kell küzdenie ahhoz, hogy egyszer talán felszállhasson az új gép.

Főnix útja (Flight of the Phoenix), színes amerikai kalandfilm, 2004. 113 perc. Rendező: John Moore. Szereplők: Dennis Quaid, Sticky Fingaz, Scott Michael Campbell, Hugh Laurie

Bűnök

Anna női börtönben dolgozik lelkipásztorként. Itt találkozik Kate-tel, aki csodákat képes véghezvinni, ami abban nyilvánul meg, hogy drogosokat támaszt fel a túladagolás utáni állapotból. Kate-nek azonban van egy szörnyű titka: hagyta szomjan halni gyermekét, miközben maga is drogozott. A történet számos konfliktust dolgoz fel, a legsúlyosabb Anna terhessége körül keletkezik, ugyanis kiderül, hogy gyermeke nagy valószínűséggel Dawn-kóros lesz. Felmerül az abortusz lehetősége, ám ez Anna esetében különösen nehéz kérdés, hiszen a börtönben olyan anyákkal foglalkozik, akik megölték gyermeküket.

Bűnök (Forbrydelser), színes feliratos dán dráma, 2004. 101 perc. Rendező: Annette K. Olesen. Szereplők: Ann Eleonora Jörgensen, Trine Dyrholm, Benedikte Hansen, Jens Albinus, Sarah Boberg

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?