FILMAJÁNLÓ

Átok
Karen szociális munkásnak készül, és cserediákként tanul Japánban. Egy nap elvállalja egy nővér helyettesítését, aki nem jelent meg a gondozottjánál. Karen a megadott címen egy elhagyatott, üresnek és feldúltnak tűnő házban egy idős amerikai aszszonyt talál.

Átok

Karen szociális munkásnak készül, és cserediákként tanul Japánban. Egy nap elvállalja egy nővér helyettesítését, aki nem jelent meg a gondozottjánál. Karen a megadott címen egy elhagyatott, üresnek és feldúltnak tűnő házban egy idős amerikai aszszonyt talál. A merevgörcsben szenvedő nő ellátása közben Karen furcsa zajokat hall az emeletről. Amikor utánajár a dolognak, olyan természetfeletti borzalommal találja magát szemben, amit legrosszabb rémálmaiban sem tudott volna elképzelni.

Ez a jelentéktelennek látszó, szokványos tokiói ház szörnyű titkot rejt. Odabent egy rettenetes lény dühöng. Akit hatalmába kerít, az meghal, és ugyanakkor egy új átok születik, amely úgy terjed, mint a vírus, és mindenkit megfertőz. A borzalom vég nélküli, egyre szörnyűbb láncolata megállíthatatlannak tűnik. Karen is megismeri a bosszúszomjas átok titkát, és neki kell megtörnie a kört, megállítania a pusztulást, mielőtt még túl késő.

Átok (The Grudge), színes feliratos amerikai-japán-német horror, 2004. 106 perc. Rendező: Takashi Shimizu; szereplők: Sarah Michelle Gellar, KaDee Strickland, Jason Behr, Bill Pullman, Ryo Ishibashi, Grace Zabriskie, Ted Raimi

Penge – Szentháromság

A Penge-trilógia harmadik, befejező részében Marvel képregényhős segítője ezúttal két kalandvágyó fiatal, Abigail és Hannibal King. Abigail annak a Whistlernek a lánya, aki az előző két részben Penge legfőbb támasza volt, Hannibal pedig jól ismeri az ellenséget, hiszen ő maga is vámpír volt egykor. A három elszánt vámpírvadász most a halottaiból feltámasztott Drakulával veszi fel a harcot, hogy megmentsék a Földet és az emberiséget a vámpírok uralmától.

Penge – Szentháromság (Blade: Trinity), színes amerikai horror, 2004. 113 perc. Rendező: David S. Goyer; szereplők: Wesley Snipes, Mark Berry, Parker Posey, Dominic Purcell, Ryan Reynolds, John Michael Higgins, Callum Keith Rennie, Kris Kristofferson, Paul Michael Levesque, Paul Anthony

A randiguru

Minden szakmában lehet zseniálisnak lenni. Hitch a házasságközvetítés virtuóza. Aki hozzá fordul, biztos lehet benne, hogy hamarosan kimondhatja a boldogító igent – méghozzá annak, akinek mindig is szerette volna. Hitch ugyanis megrendelésre dolgozik. A facér férfi kinézhet magának bárkit, ő akcióba lendül, nyomoz, kipuhatolja a mit sem sejtő zsákmány titkos vágyait, gyengéit és ideáljait, felkészíti belőlük ügyfelét, majd megrendezi az első, véletlen találkozást. Ezután már nem is tűnik nagyképűségnek, hogy garanciát vállaljon arra: aki három randevú után sem tudta elcsábítani a kiszemelt nőstényt, az visszakapja a befizetett díjat. A rendszer tökéletesen működik. Ám a legnagyobb vadász is a célkeresztbe kerül egyszer: Hitch akkor, amikor színre lép Sara (Eva Mendes), a minden lében kanál újságírónő.

A randiguru (Hitch – Cure for the Common Man), színes amerikai romantikus vígjáték, 2005. 115 perc. Rendező: Andy Tennant; szereplők: Will Smith, Eva Mendes, Philip Bosco, Michael Rapaport, Adam Arkin

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?