Eurovíziós Dalfesztivál - Ma van A Dal második középdöntője

Budapest |

<p>A ma esti második középdöntő végén kialakul A Dal 2015 nyolcas fináléjának mezőnye. Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének újabb fordulója élőben látható az M1 és a Duna World csatornán, a showműsorból újabb négy előadó és dal jut be a február 28-i döntőbe.<br />&nbsp;</p>

A 60. Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyének második középdöntőjében kilenc dal lesz hallható, közülük négy jut a döntőbe.
   
Dallos Bogi előadásában a World of Violence, Éliás Gyula Jr.-tól és a Fourtissimótól a Run to You, Gájer Bálinttól a That's How It Goes, Ívtől a Fire, Oláh Gergőtől A tükör előtt, az Other Planettől az Untold Story, a Passedtól a Mesmerize, Szűcs Gabitól az Úgysem felejtesz el, Wolf Katitól pedig a Ne engedj el! hangzik el.
   
A mai középdöntő extra produkciójaként Zorán a Nekem nem elég című dalt adja elő az MR Szimfonikusok kíséretével, Balogh Sándor vezényletével.
   
A nézők SMS-ben (ötödik zsűritagként) pontozhatnak a produkciók elhangzása alatti három percben 1-től 10 pontig, az SMS-küldést megkönnyíti A Dal 2015 mobilapplikáció. A nézői pontszámok átlagát hozzáadják a négy zsűritag pontjaihoz. Ez alapján három dal és előadó kerül a döntőbe, emellett a közönség további egy számot továbbjuttathat a kedvenc produkció kódjának beküldésével.
   
A Dal 2015 három elődöntőjéből összesen 18 előadó került a két középdöntőbe, ahonnan nyolcan jutnak a február 28-i döntőbe. Ennek már biztos résztvevője az első középdöntőből bekerült Csemer Boglárka Boggie, Szabó Ádám, Mujahid Zoltán és a Spoon együttes. A döntő nyolc dala közül a zsűri választja majd ki a legjobb négyet, és végül a nézők szavazatai döntik el, ki képviselje Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon május 19. és 23. között az osztrák fővárosban, Bécsben.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?