Eminem mamája kiakadt

Megszokott dolog, hogy Debbie Mathers, Eminem édesanyja folyton fölháborodik valamin. A 8 mérföld (8 Mile – bemutató: 2003. február 20.

# Megszokott dolog, hogy Debbie Mathers, Eminem édesanyja folyton fölháborodik valamin. A 8 mérföld (8 Mile – bemutató: 2003. február 20.) bemutatója óta a derék asszony például amiatt dühöng, hogy Kim Basinger nem a történelmi hitelességnek megfelelően ábrázolja őt – bár a film alkotói fenntartják, hogy a történet csak lazán kapcsolódik Eminem életrajzához. Debbie dúlásáról-fúlásáról ráadásul nem tőle magától lehet tudni, hanem édesanyjától, Betty Kresintől, Debbie ugyanis csak pénzért hajlandó interjút adni, a sajtó képviselői azonban nem szívesen perkálnak neki. „A lányomat teljesen tévesen mutatják be a filmben – tolmácsolta Debbie panaszát Betty asszony. – Kim egy iszákos, léha nőt alakít, aki mindig lompos, és még a lakókocsiját sem tudja tisztán tartani. Debbie nem ilyen! Kim haja állandóan csapzott, pedig Debbie mindig ügyelt a külsejére, és nem ivott. Szégyen, hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak!” (IC)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?