Carla Bruni új albumában a "pingvin" Hollande-ról énekel

Párizs |

<p>Francois Hollande francia elnököt veszi célba új albumában Carla Bruni-Sarkozy: a párizsi média szerint Nicolas Sarkozy volt államfő felesége magányos pingvinként írja körül a szocialista államfőt, akinek úgymond sem méltóságteljes megjelenése, sem egyénisége nincs.</p>

 

Az RTL rádió pénteken tett közzé részleteket az énekesnő új albumából, amely áprilisban jelenik meg.     "Felveszi a kis fölényes stílusát, de én ismerem őt, a pingvinnek nincsenek várúri allűrjei. Nos, pingvin, ha egyszer újra keresztezed utam, megtanítlak rá, hogyan csókolj nekem kezet". (...) "A pingvin se csúnya, se szép, se fent, se lent, se hideg, se meleg, se igen, se nem. (....) Figyelj, pingvin, úgy tűnik, kertedben magányos vagy".     Pénteki francia médiajelentések szerint a dalt a 2011. május 11-én az Élysées-palotában végbement hatalomváltás "ihlette", és Carla Bruni-Sarkozy félreérthetetlenül a férjét, Nicolas Sarkozyt a tavalyi elnökválasztáson legyőző a jelenlegi elnököt illeti a kevéssé hízelgő jelzőkkel.     Carla-Bruni Sarkozy új albuma Littre French Songs címen a Universal leányvállalatánál, a Barclay-nél jelenik meg április elsején.     A 45 éves egykori szupermodellnek, aki maga írja a dalok szövegét, és gyakran a zenét is ő szerzi, ez lesz a negyedik albuma.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?