Az új egyben jobb is

Henkel „A Brand like a Friend”, vagy ahogy magyarul mondjuk, a „Henkel, a barátságos, megbízható márka” termékei – amelyek közül több piacvezető pozíciót tölt be – könnyebbé, jobbá és szebbé varázsolják az emberi életet.

Henkel „A Brand like a Friend”, vagy ahogy magyarul mondjuk, a „Henkel, a barátságos, megbízható márka” termékei – amelyek közül több piacvezető pozíciót tölt be – könnyebbé, jobbá és szebbé varázsolják az emberi életet.

Mosóporai között több évtizede a Persil a piacvezető, ami annak is köszönhető, hogy a cég kutatói a vásárlók igényeihez igazítják a termék összetételét, természetszerűleg az egyre jobb tisztítóhatás céljából. A hazai piacon a minap jelent meg az aktív szemcsés Persil Power Perls, amely nem csupán csökkentett habképzése, hanem fehérítő, illetve kímélő hatása miatt (pamuttextíliák hosszabb élettartamát segíti elő) is sikerre számíthat. Mivel a nagyfokú habzás köztudottan rontja a mosás tisztító minőségét, a gyártó habzásgátló és habzás-stabilizáló adalékkal látta el.

Az ember rendszerint minden új mosószertől a makacs foltok eltávolítását várja el. A gyártó szavatolja, hogy a Power Perls nem okoz csalódást, a kozmetikumok, az étel vagy ital okozta nyomok eltűnnek.

Ki ne mérgelődne afelett, ha kedvenc ruhaneműje néhány mosás után kifakul, kopottnak látszik? Az új mosópor enzim- és cellulózszármazék tartalma hozzájárul a textília élettartamának és egyben eredeti színének megtartásához. A szemcsés mosópor a hagyományos és ismert green power, ocean fresh és color változatban kerül a vásárlóhoz.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?