Ausztráliába mehet a Fehér Lótusz

wl

Ausztráliában foroghat a Fehér Lótusz című népszerű sorozat harmadik évada és egy előzmény is készülhet hozzá – mondta el a széria alkotója, Mike White Sydney-ben, ahová egy fesztiválra kapott meghívást.

Az amerikai vígjáték- és drámasorozat, mely a fiktív Fehér Lótusz szállodalánc alkalmazottait és vendégeit követi nyomon, az HBO számára készült, első évadát 2021-ben mutatták be. Az első évad Hawaiin, a második Szicíliában játszódott. „Arról álmodom, hogy minden kontinensre eljutunk” – mondta White, hozzátéve, hogy most Ausztráliának kellene következnie. White arról is beszélt, hogy szó van egy lehetséges előzmény leforgatásáról is, amelynek középpontjában a Jennifer Coolridge által alakított Tanya McQuoid állna. A tíz Emmy-díjjal jutalmazott vígjátéksorozat 61 éves sztárja idén a Golden Globe díjat is elnyerte alakításáért.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?