A történetet maga a „főhős” hitelesítette

<p>A Sony stúdió ismét felkereste a Social Network &ndash; A közösségi háló rendező-forgatókönyvíró párosát, hogy Mark Zuckerberg Facebook-alapító után Steve Jobs Apple-alapító életét is feldolgozzák. A Variety szerint ugyanúgy David Fincher lenne a rendező, Aaron Sorkin a forgatókönyvíró és Scott Rudin a producer, ahogyan a Facebook-filmnél is.</p>

A történet Walter Isaacson Steve Jobs című életrajzi könyvén alapulna, amelynek a megfilmesítési jogait a Sony nem sokkal a számítógépes guru halála után vásárolta meg. Aaron Sorkin szerint a filmet három részre bontják, és mindegyik azelőtt játszódik majd, mielőtt az Apple cég egy-egy fontos terméke megjelent volna az amerikai piacon. Az első természetesen a Mac számítógép lesz, a második a NeXT szoftver, a harmadik pedig az első iPod. Sorkin elárulta: olyan érzés Steve Jobsról írnia, mintha a Beatles tagjainak életét dolgozná fel, annyi ember ismerte őt és tud mesélni róla. A forgatás ideje egyelőre bizonytalan, de a Sony stúdió nagyon bízik a projektben, annak ellenére, hogy a Jobs – Gondolkozz másként című film (amelyben Ashton Kutcher játszotta a főszerepet) nagy bukás lett. Szerintük a David Fincher, Aaron Sorkin páros garancia a sikerre ráadásul az egyetlen Steve Jobs által hitelesített életrajzi könyvből készül majd a film. (Variety, cinematrix)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?