A győztesek névsora

Szenc.

Szenc. A napokban a Csemadok Szenci Területi Választmánya szervezésében a Szenci Városi Művelődési Házban megtartották a Tompa Mihály Országos Vers és Prózamondó Verseny Pozsonyi kerületi fordulóját, amelyen a pozsonyi Duna utcai, a pozsonypüspöki, a szenci, a féli, a hegysúri, a rétei, a zonci alapiskolák tanulói, továbbá a szenci Szenczi Molnár Albert Gimnázium, valamint a pozsonyi Duna Utcai Gimnázium diákjai vettek részt. A versenyen összesen ötvenketten mérték össze tehetségüket. A Tompa Mihály Országos Vers és Prózamondó Verseny rimaszombati elődöntőjébe, melyet 2002. április 26-án tartanak, a következő tanulók jutottak tovább.

I. kategória: vers – Ballán Viktória, Kiss Mónika, próza – Túry Dominika, Toronyi Olivér. II. kategória: vers – Csanda Sára, Füzék Veronika, próza – Szabó Gábor, Farkas Melinda. III. kategória: vers – Vajda Dorottya, Puha Dávid, Ballán Zsuzsa, próza – Szabó József, Bárdos Judit. IV. kategória: vers – Čenky Nikoletta, Csanda Máté, Culka Ottó, próza - Fülöp László, Sklenár Adrianna. V. kategória: vers – Kuklis Katalin. VI. kategória: megzenésített vers – Gulyás László-Rőth Ilona. (tébé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?