A betegségével vívott küzdelméről ír dalt George Michael

London |

<p>Súlyos betegségével vívott küzdelméről ír zeneszámot George Michael brit énekes.</p>

A 48 esztendős világsztár a Twitter mikroblogon osztotta meg terveit a rajongóival. "Rengeteg munkám volt a héten a stúdióban" - írta szerdai bejegyzésében. - Végre készen állok rá, hogy leírjam mindazt, ami Bécsben történt, és elmondjam, milyen hálás vagyok az új esélyért, hogy együtt élhetek és lélegezhetek veletek ebben a csodálatos világban, amelyet megosztunk egymással".
Hozzátette: új szerzeménnyel szeretné meghálálni rajongóinak a "véget nem érő kedvességüket", és már hozzá is látott a White Light (Fehér fény) című szám megírásához. George Michaelt tavaly november 21-én szállították be egy bécsi kórházba súlyos tüdőgyulladással, és a hírek szerint egy ideig válságos volt az állapota.
A zenész a múlt hónapban jelentette be, hogy ismét remek egészségnek örvend, és készen áll, hogy szeptembertől folytassa a Symphonica elnevezésű óriásturnéját, amelyet a megbetegedése miatt volt kénytelen megszakítani.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?