Külföld

Elaltattak egy teljesen egészséges kutyát, hogy a gazdája mellé temethessék

A gazdi végrendelében szerepelt, hogy a kutyát mindenképpen temessék mellé. A gond csak az, hogy a kutya telejsen egészséges volt, amikor a gazdája elhunyt.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. május 23. 14:19

Illusztrációs felvétel. - Pexels

Elaltattak egy egészséges kutyát, hogy teljesítsék a gazdája végrendeletét. Az Emma nevű kutyus gazdája kikötötte, hogy miután eltávozik az élők soraiból, öljék meg a kutyáját és temessék mellé. Így is tettek.

Az ebet március 8-án vitték be a Chesterfield városában található megyei állatmenhelyre gazdája halála után, ahol hiába próbálták megmenteni az életét.

A menhely vezetője elmondta a CNN-nek, hogy hiába próbálták megmenteni a kutyát és hiába biztosították a hölgy hozzátartozóit arról, hogy gond nélkül tudnának új otthont biztosítani a shih-tzúnak, hajthatatanok voltak.

Az Egyesült Államokban államonként változó, hogy engedélyezik-e házi kedvencek emberek mellé temetését – közölte a CNN. Van, ahol ezt teljesen tiltják, van, ahol állattemetőkben engedélyezik emberek eltemetését is.

Virginia államban 2014-ben hoztak egy törvényt, ami lehetővé tette emberek és állatok egymás mellé temetését – írta a CNN. A jogszabály értelmében a temetőknek lehetőségük van egy jól elkülönített rész kialakítására, ahol állatokat és embereket is el lehet temetni, de csak egymás mellé, és nem ugyanabba a sírba.

(24.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Koleszterin, a csendes gyilkos

Tablók viadala: tardoskeddi győzelem!

Matečná: A termékek 31 százalékánál tapasztaltak kettős minőséget

Átfogó parkolási politika helyett egyelőre két parkoló lehet fizetős

Renault Kadjar: a francia elegancia

Zdeno Chára lett az év hokisa

Legfrissebb galériák
Olvasta már?