Közélet

VIDEÓ: Pellegrini keményen kiosztotta az EU-ellenes hoaxokat posztoló párttársát

Peter Pellegrini miniszterelnök tőle szokatlan módon élesen kiosztotta Ľuboš Blahát (mindketten Smer).
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. május 16. 16:00

Pellegrini az európai ügyekkel foglalkozó bizottság ülésének végén fakadt ki, mely bizottságot – ironikus módon – pont Ľuboš Blaha vezet.

Blaha hírhedt arról, hogy a Facebook-oldalán EU-ellenes üzeneteket és konspirációs teoríákat oszt meg. Úgy tűnik, ezek közül egy a miniszterelnökhöz is eljutott, aki egy héttel az EP-választások előtt nem örült Blaha bejegyzéseinek.

Pellegrini Blaha EU-ellenes üzenetein akadt ki. Mint mondta, tiszteletben tartja ha egyesek más véleményen vannak Brüsszellel kapcsolatban, mint ő, de

ha az európai ügyekkel foglalkozó bizottság elnöke eu-ellenes és gyűlöletkeltő bejegyzéseket oszt meg, amiben az uniót lúzerek bandájának, emberellenesnek nevezi, akkor szerinte ennek az embernek – Blahának, aki végig a miniszterelnök mellett ült – talán el kellene gondolkodnia azon, hogy a bizottságban akar-e maradni.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Alacsony a választási részvétel a gömöri járásokban is

Egy amerikai nő mindenáron szavazni akart Pozsonyban

Ezúttal is alacsony a választási részvétel a kassai Luník IX lakótelepen

Integráció nem, folklór igen

Döntőben az oroszokat legyőző finnek

Tovább tárgyalnak a 635 eurós minimálbérről

Legfrissebb galériák
Olvasta már?