Közélet

Tovább bonyolódik az SaS eltűnt politikusának ügye, már a családjának is nyoma veszett

Poltár | Egyre csak bonyolódik az SaS járási politikusának, Miriam Martišovának ügye. A nő autóját a Garamban találták meg, a kocsi belseje csupa vér volt.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. április 20. 09:35

- noviny.sk

Akkor a rendőrség nyomozást indított, mely során kiderült, hogy a nő Csehországba távozott munkát keresni, de nem szeretné, ha pontos hollétét nyilvánosságra hoznák.

A pénteki nap folyamán távozott otthonukból Martišová lánya és élettársa is. Valószínűleg Miriam után mehettek, aki a jelek szerint nem kíván visszatérni Szlovákiába.

A rendőrség többször is a poltári háznál járt, próbálták kideríteni, hogy látta-e valaki távozni őket. További intézkedéseket is végrehajtanak, erről azonban a rendőrség szóvivője nem adhatott tájékoztatást.

Az SaS szóvivője szerint kellemetlen meglepetés érte a párt tagjait, elképzelni sem tudják, mi történhetett. "Érthető módon féltjük őt, és reméljük, hogy ennek az egésznek jó vége lesz" - tette hozzá Róbert Buček.

(Forrás: Noviny.sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Öt sárgamellényes a választás megszüntetését követelte Pozsonyban

Komáromban is alacsony a részvétel, inkább az idősebbek mentek szavazni

Hoki-vb: döntősök a kanadaiak, lelépték a cseheket

Integráció nem, folklór igen

Egy amerikai nő mindenáron szavazni akart Pozsonyban

Tovább tárgyalnak a 635 eurós minimálbérről

Legfrissebb galériák
Olvasta már?