Közélet

Már 2200-an dolgoznak a Jaguar Land Rover nyitrai autógyárában

Nyitra | Már közel 2200 alkalmazottja van a Jaguar Land Rover nyitrai autógyárának.
TASR

2019. június 28. 17:00

Az épülő Jaguar Land Rover gyár Nyitra határában - Németi Róbert felvétele

A társaság közlése szerint a napokban lezárul a munkaerő-toborzás újabb köre, amibe már az eddig felvett alkalmazottakat is bevonták. „Több mint száz új munkaerőt toboroztak a már alkalmazásban levő munkásaink, minden egyes felvett személy után 250 eurós jutalmat kapnak” - közölte Miroslava Remenárová, a Jaguar Land Rover menedzsere. Hozzátette, a munkások többsége a nyitrai régióból származik, és körülbelül harmaduk nő.

A szalagmunkások kezdő bére bruttó 997 euró. A teljes fizetés az alapbérből, a különféle pótlékokból, a havi termelési bónuszból, 13. fizetésből és 20 eurós útiköltség-térítésből áll.

„Emellett az alkalmazottak különféle cégi juttatások közül választhatnak 300 euró értékben, ingyenes számukra az autóbusz-közlekedés, az üzemi étteremben pedig egy euróért étkezhetnek. Emellett idén bevezetjük a hűségpénzt is” - tette hozzá Remenárová.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

GALÉRIA: Döntetlenezett a DAC a nagymihályiak ellen

Törékeny lelkű tinik az összeomlás szélén

Illegális bevándorlókat fogtak Párkányban

Videón, ahogy két kamion frontálisan ütközik Kecskemétnél

Négyezer embert kellett kitelepíteni Gran Canarián az erdőtűz miatt

Meggyilkoltak egy 38 éves nőt Rimaszombatban, a feltételezett elkövető is meghalt

Legfrissebb galériák
Olvasta már?