Közélet

Központi végrehajtási jegyzék készül

Pozsony | A jövőben egy helyen tájékozódhatunk a folyamatban levő végrehajtásokról. Január 1-jén lépett hatályba az erről szóló törvény.
SITA

2015. január 2. 11:49

A jegyzéket a Szlovák Végrehajtói Kamara fogja üzemeltetni. Annak ellenére, hogy a törvény már érvényben van, a jegyzék jó, ha 2016 júliusára elkészül. Alexandra Donevová igazságügyi szóvivő szerint azt először el kell készíteni, fel kell tölteni adatokkal, és számolnak próbaüzemmel is. 
 
A jegyzék a közigazgatási intézmények és a végrehajtók számára ingyenesen lesz elérhető, másoknak regisztráció és illeték ellenében. „A regisztrációval és az illetékkel szeretnénk elkerülni, hogy  az adósokról az információk kikerüljenek, és évekig körözzenek az interneten, azt követően is, hogy már kiegyenlítették tartozásukat” – indokolta a szóvivő. 
Önnek ajánljuk

Év végéig minden pedagógusnak ki kell kérnie az erkölcsi bizonyítványt

Dórika öröksége

Mitterrand és a kelet-közép-európai térség stabilitása

Filmbe illő autós üldözés Gútán

Vida Máté: jó őszt zárt a DAC

Újabb komáromi edzőváltás

Legfrissebb galériák
Olvasta már?

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.