Jóváhagyta a kormány a járások Covid-automata szerinti besorolását

Eduard Heger

Jövő hétfőtől, (április 19.) a Covid-automata szerinti besorolás alapján egyetlen járás sem lesz fekete, azaz nem lesz érvényben a legmagasabb szintű figyelmeztetés.

27 járás lesz bordó, 41 vörös zónában, és négy a rózsaszínben. Szlovákia a feketéből a bordó besorolásba kerül. A kormány szerdai ülésén hagyta jóvá a járások besorolását.

Érdekes

Harmadik szintű figyelmeztetés lesz érvényben a Báni (Bánovce nad Bebravou), a Biccsei (Bytča), a Csacai (Čadca), az Alsókubini (Dolný Kubín), a Gölnicbányai (Gelnica), a Homonnai (Humenné), az Illavai (Ilava), a Korponai (Krupina), a Kiszucaújhelyi (Kysucké Nové Mesto), a Lőcsei (Levoča), a Losonci (Lučenec), a Turócszentmártoni (Martin), a Miavai (Myjava), a Vágújhelyi (Nové Mesto nad Váhom), a Poltári (Poltár), a Poprádi (Poprad), a Vágbesztercei (Považská Bystrica), a Puhói (Púchov), a Nagyrőcei (Revúca), a Rózsahegyi (Ružomberok), a Szenicei (Senica), a Szinnai (Snina), az Ólublói (Stará Ľubovňa), a Trencséni (Trenčín), a Stubnyafürdői (Turčianske Teplice), a Turdossini (Tvrdošín) és a Zsolnai (Žilina) járásban.

Másodfokú figyelmeztetés a Besztercebányai (Banská Bystrica), a Selmecbányai (Banská Štiavnica), a Bártfai (Bardejov), a Pozsonyi (Bratislava I-V), a Breznóbányai (Brezno), a Gyetvai (Detva), a Dunaszerdahelyi (Dunajská Streda), a Galántai (Galanta), a Galgóci (Hlohovec), a Késmárki (Kežmarok), a Komáromi (Komárno), a Kassai (Košice I-IV), a Kassa-vidéki (Košice-okolie), a Lévai (Levice), a Liptószentmiklósi (Liptovský Mikuláš), a Malackai (Malacky), a Mezőlaborci (Medzilaborce), a Nagymihályi (Michalovce), a Námestói (Námestovo), a Simonyi (Partizánske), a Bazini (Pezinok), a Pöstyéni (Piešťany), az Eperjesi (Prešov), a Privigyei (Prievidza), a Rimaszombati (Rimavská Sobota), a Rozsnyói (Rožňava), a Kisszebeni (Sabinov), a Vágsellyei (Šaľa), a Szenci (Senec), a Szakolcai (Skalica), a Szobránci (Sobrance), az Iglói (Spišská Nová Ves), a Sztropkói (Stropkov), a Felsővízközi (Svidník), a Tőketerebesi (Trebišov), a Nagyszombati (Trnava), a Nagykürtösi (Veľký Krtíš), a Varannói (Vranov nad Topľou), a Zsarnócai (Žarnovica), a Garamszentkerszti (Žiar nad Hronom) és a Zólyomi (Zvolen) járásban lép érvénybe.

A Nyitrai (Nyitra), az Érsekújvári (Nové Zámky), a Nagytapolcsányi (Topoľčany) és az Aranyosmaróti (Zlaté Moravce) járásban első fokú figyelmeztetést vezetnek be.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?