Közélet

Íme a jövő heti járványtérkép!

Pozsony | A jövő heti regionális járványtérképen már egyértelműen a fekete szín dominál. A romló járványhelyzet abból is látszik, hogy az utolsó két narancssárga járás is vörösbe borult.
author
Nagy Roland

2021. november 10. 10:41

tab
Már a déli régiókból is eltűntek a narancssárga járások - korona.gov.sk

Jövő hétfőtől már a Komáromi és a Vágsellyei járás is átkerül a piros fázisba, ezzel a regionális járványtérképről eltűnik a narancssárga szín. Az ország északi és keleti része már szinte teljes egészében fekete, de a déli régiókban is egyre több járás kerül át a legsúlyosabb járványügyi fázisba. Piros járásokkal már csak a délnyugati országrészekben találkozni, összesen 8 ilyen besorolású járás lesz. A bordó járások száma 19-re csökkent, a feketéké pedig 52-re nőtt.

tab

A járások besorolása a jövő héttől

  • Piros járások (8): Pozsonyi (I.–V.), Dunaszerdahelyi, Komáromi, Vágsellyei.
  • Bordó járások (19): Szakolcai, Malackai, Bazini, Szenci, Galántai, Nagyszombati, Miavai, Nyitrai, Galgóci, Aranyosmaróti, Privigyei, Trencséni, Zsolnai, Rózsahegyi, Alsókubini, Nagyrőcei, Rozsnyói, Eperjesi, Kisszebeni.
  • Fekete járások (52): Szenicei, Vágújhelyi, Pöstyéni, Nagytapolcsányi, Báni, Simonyi, Érsekújvári, Lévai, Zsarnócai, Garamszentkereszti, Selmecbányai, Zólyomi, Korponai, Nagykürtösi, Besztercebányai, Stubnyafürdői, Turócszentmártoni, Losonci, Poltári, Rimaszombati, Gyetvai, Breznóbányai, Liptószentmiklósi, Illavai, Puhói, Vágbesztercei, Nagybiccsei, Csacai, Kiszucaújhelyi, Námesztói, Turdossini, Poprádi, Késmárki, Ólublói, Lőcsei, Iglói, Gölnicbányai, Kassai (I.–IV.), Kassa-vidéki, Bártfai, Felsővízközi, Sztropkói, Mezőlaborci, Szinnai, Homonnai, Varannói, Tőketerebesi, Nagymihályi, Szobránci.
Támogassa az ujszo.com -ot

Úgy vagyunk az újságírással, mint a hivatásos zenészek: fellépünk naponta a „kőszínházban", elegáns ruhában a hűséges, bérletes közönségünk előtt, vagyis eljuttatjuk a postaládákba, árushelyekre nyomtatott napilapként a fizetős Új Szót. És mondhatjuk azt, hogy kiállunk a mélyen tisztelt publikum elé a korzón is, kicsit könnyedebben szórakoztatjuk, elgondolkodtatjuk a közönséget, érzelmeket kiváltva az erre járó tömegből. Ez az előadás pontosan olyan szenvedélyes, mint a kőszínházi fellépés, ugyanúgy sok munkával jár, mégis ingyenes. Ha tetszett, hálásan fogadjuk adományát, amit a jelképes hegedűtokba helyezhet. Eddigi felajánlásait is szívből köszönjük az új hangszerekhez, a zenekar bővítéséhez, a repertoár kiszélesítéséhez: az ujszo.com naprakész működtetéséhez.

Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
nrsr k

A kisebbségi törvény nem szerepel a kormány jogalkotási tervében, Gyimesire bízták az átdolgozását

telefonálás

Megszabadulhatunk a marketinghívásoktól

A síneken fekve várta a vonatot

TRAGÉDIA: Elgázolt egy férfit a vonat az állomáson

50 évvel ezelőtt elrabolta egy bébiszitter, most találta meg a családja

50 évvel ezelőtt elrabolta egy bébiszitter, most találta meg a családja

ponty

Sok helyen nem tud majd élő pontyot venni!

f

KVÍZ: Bandi, Böbe... Milyen nevekhez tartoznak a következő BECENEVEK?

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.