Közélet

Haščák tagadja, hogy sms-ezett volna Kočnerrel bárki eltávolításáról

Pozsony | A Markíza információi szerint a Marián Kočner ellen felhozott bizonyítékok között van az a kommunikáció, amit a hírhedt nagyvállalkozó más befolyásos üzletemberekkel folytatott.
TASR

2019. március 15. 16:30

Jaroslav Haščák

Pénteken Jaroslav Haščák tagadta, hogy léteztek volna olyan üzenetváltások, melyben valaki eltávolításról, likvidálásáról lett volna szó.

„Az sms-üzenet létezését nem tudom megerősíteni. A beszélgetéseink közt semmilyen hasonló kommunikációt nem találtam” – reagált Haščák.

A Penta befektetési csoport vezetője hangsúlyozta: nem volt tudomása arról, hogy Kočner gyilkosságra készült volna.
Saját elmondása szerint szórványos volt a kapcsolata Kočnerrel, csak évente párszor találkoztak. Haščák arról is beszélt, hogy Kočner gyakran küldött üzeneteket különféle embereknek, hogy  fenntartsa velük a kapcsolatot, noha az üzenetek tartalma gyakran jelentéktelen volt. A Penta főnöke állítja, Kočnernek szokása volt úgy befejezni ezeket az üzenetváltásokat, hogy majd inkább személyesen folytatja.

Az Új Szó kiadója a Penta Investments tulajdonában lévő News and Media Holding.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Még tárgyalnak az alkotmánybíró-jelöltekről

Marco Rossi edzői pályafutása legfontosabb meccsére készül

Adótúlfizetés visszaigénylése

Szlovákia továbbra is ellenőrzi a lengyel húsbehozatalt

Diákok adóbevallása

Szlovákia–Magyarország a tv-ben

Legfrissebb galériák
Olvasta már?