Közélet

Gašpar: sikeres évet zárt a rendőrség

Pozsony | Sikeres évet zárt a rendőrség Tibor Gašpar országos rendőrfőkapitány szerint. „Az eddigi prognózisok szerint tiszta lelkiismerettel jelenthetem ki, hogy sikeres év volt” – mondta a főrendőr.
SITA

2013. január 1. 17:09

 

Összességében kevesebb bűncselekmény történt, csökkent a közlekedési balesetek és az ezek során elhunyt személyek száma is.
 
Gašpar elmondta, a rendőrség folytatni fogja az eddigi trendet, mely szerint az utcákon, és nem az íróasztalok mögött van szükség a rendőrökre. „Az állampolgárok továbbra is több rendőrrel fognak találkozni az utcákon, és azokon a helyeken, ahol magasabbak a bűnözési mutatók” – mondta.
 
Gašpart május 15-én nevezte ki országos rendőrfőkapitánnyá Robert Kaliňák belügyminiszter, a leváltott Jaroslav Spišiak helyébe. „A rendőrségben történt változások ellenére kellemesen meglepett, hogy nagyon sok alkalmas emberrel találkoztam. A másik oldalon viszont, sajnos, találkozni szakszerűtlen hozzáállással, és nem professzionális rendőr-állampolgár kommunikációval is” – tette hozzé. 
Önnek ajánljuk

Enyhén csökken a munkanélküliség

Frissítve

Megrázó fotók a dunaszerdahelyi maffiagyilkosságról (Képek és videó a cikkben!)

Frissítve

Harabin alkotmányjogi panaszt tesz a választások miatt

Ne hagyja, hogy a sérülés gátolja a mozgását

Az épületek szépülnek, de kevesebb diákot vehet fel az Ipari

A magyarok legjobbjai: Szalai, Dzsudzsák, Orbán és Lovrencsics

Legfrissebb galériák
Olvasta már?