Közélet

Bugár csak akkor mond le az elnökségről, ha ez segít a Hídnak

Bugár Béla, a Híd a elnöke semmi esetben sem távozna a párt éléről csak azért, mert a személye a magyar pártok együttműködésének akadálya lenne.
TASR

2019. augusztus 18. 13:30

- TASR-felvétel

A TASR-nek adott interjúban Bugár elmondta, hogy csak akkor hajlandó távozni, ha ez segít a Hídnak. Bugár minimum a jövő évi választásokig a párt élén akar maradni.

Bugár szerint senki nem mondhatja meg, hogy mit csináljon a Híd, és hogy mi számít akadálynak - főleg azok nem, akik sosem szavaztak a pártra.

„Ha valami akadály, akkor az, amit az MKP tíz éven keresztül csinált. Árulónak neveztek minket. Ennek az eredménye, hogy a választóik harmada és majdnem a mi választóink harmada sem bízik a sikeres együttműködésben.“ - mondta Bugár.

A Híd elnöke június folyamán már egyszer felajánlotta a lemondását a párt Országos Tanácsának, de az nem fogadta el azt.

Bugár szerint lehetséges, hogy több teret kell adniuk a fiatal politikusoknak, de azoknak ebben az esetben készen kell állniuk, hogy vállalják a politikai felelősséget.

„Ha azt akarják, hogy az elnököt cserélje egy fiatalok közül, azoknak ismerteknek kell lenniük a párt struktúráiban, de a választók előtt is.“ - mondta.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Emelkedik az adóalap adómentes része

Kočner Bödörnek: Fico a mi főnökünk

Autóba hajtott, majd elaludt a részeg sofőr

Danko pénteken jelenti be az alkotmánybíró-jelöltek választásának időpontját

Színes koncertkínálat a fővárosban

Még idén ősszel kizöldül Galánta

Legfrissebb galériák
Olvasta már?