Közélet

Andrej Kiska államfő Emmanuel Macron francia elnökkel találkozik Párizsban

Pozsony | Andrej Kiska államfő vasárnap (11. 11.) Párizsba utazik, hogy találkozzon Emmanuel Macron francia elnökkel – értesítette a TASR-t Henrieta Hajtová, az államfői iroda sajtóosztályának munkatársa.
TASR

2018. november 9. 19:38

A francia elnök meghívására Kiska részt vesz a Párizsban tartandó ünnepségen, amellyel a Diadalív alatt aláírt, első világháborút lezáró béke 100. évfordulójára emlékeznek. „Andrej Kiska a program részeként a francia elnöknél fog ebédelni, majd a párizsi békefórum első évfolyamának nyitóünnepségén vesz részt" – pontosította Hajtová.

A fórum keretén belül Kiska átad egy könyvet az úgynevezett békekönyvtár számára. Macron október végén látogatott el Szlovákiába, amely során Pozsonyban a szlovák fiatalokkal beszélgetett Európa jövőjéről, utána pedig a pozsonyi Óváros utcáin sétált.

2018. november 7. 17:18

Kiska: A szombati választások bizonyos szempontból egyediek lesznek
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Legfrissebb galériák
Olvasta már?