Iskola utca

II. Felvidéki Tudományos Diákköri Konferencia

A HÖK Révkomárom, a Diákhálózat és a komáromi Agora Iroda 2006-ban meghirdeti a II. Felvidéki Tudományos Diákköri Konferenciát, melynek időpontja 2006. május 5–6. Részvételi feltételek: A konferencián a szlovákiai felsőoktatási intézmények hallgatói vehetnek részt. A konferencia nyelve: magyar.
ÚJ SZÓ ONLINE

2006. január 30. 08:00

Sophia robot
A HÖK Révkomárom, a Diákhálózat és a komáromi Agora Iroda 2006-ban meghirdeti a II. Felvidéki Tudományos Diákköri Konferenciát, melynek időpontja 2006. május 5–6.

Részvételi feltételek:

A konferencián a szlovákiai felsőoktatási intézmények hallgatói vehetnek részt. A konferencia nyelve: magyar. A nevezés feltétele olyan diáktudományos tevékenységet dokumentáló pályamunka, amely a képzési idő alatt önképzési céllal készült. Az egyetemi tanulmányok során kötelezően, tantervben előírt feladatok, szemináriumi dolgozatok nem nyújthatók be. A dolgozatokkal kapcsolatos általános előírásokat és normákat a www.hok.sk, a www.diakhalozat.sk, és a www.agorairoda.net honlapon találják meg.

A részvételhez szükséges a felsorolt dokumentumok határidőre történő benyújtása:

Nevezési lap (letölthető az internetről)

Pályamunka 1 oldalas magyar és angol vagy német nyelvű rezüméje nyomtatott formában és elektronikus formában az infotdk@selye.sk e-mail címre, ill. CD-n a nevezési laphoz mellékelve.

Minimum 15 oldalas pályamunka bekötött 2 példánya, és elektronikus formában – CD-n – a dolgozathoz mellékelve.

A TDK szekciói: társadalomtudományi – közgazdaság-tudományi, természettudományi, műszaki tudományok és informatikai, művészetek – humán (bölcsész) tudományi.

A beérkezett dolgozatok számának és arányának függvényében szükség szerint interdiszciplináris alszekciókat alakítunk ki.

A konferenciára történő jelentkezés végső határideje 2006. március 1. (postabélyegző szerint). A nevezési díj dolgozatonként 200 korona, amelyet a következő számlaszámra kérünk befizetni: 0211460808/0900.

Eljárási mód

A komáromi Agora Irodába beküldendő a nevezési lap egy (eredeti) példánya, a nevezési díj befizetéséről szóló igazolás, a bemutatásra szánt dolgozat egyoldalas összefoglalója magyar, angol vagy német nyelven két példányban (rezümé, 1800 karakter), a feltüntetett formában, valamint a hallgató konzulensének ajánlása: 2006. március 1.

A komáromi Agora Irodába beküldendő a pályamunka 2 példányban: terjedelme maximum 40 oldal (ebben a jegyzetek és a szakirodalom is benne foglaltatnak) a mellékleteken kívül. A dolgozat magyar nyelven adandó be, bekötve vagy egybefűzve és CD-n: 2006. március 31.

A pályázók legkésőbb 2006. április 21-ig értesítést kapnak, hogy a két lektor értékelése alapján dolgozatuk elérte-e az értékelési és szempontrendszerben meghatározott, a szakmai zsűri előtt való bemutatáshoz szükséges minimális pontszámot. Az értesítéssel együtt a pályázók számára postázzuk a bírálatokat is.

A szóbeli bemutatáson ajánlást kapott dolgozatok benyújtói az érvényes feltételekkel részt vehetnek a magyarországi Országos Tudományos Diákköri Konferencia döntőjének megfelelő szekciójában.

A határidő után érkező és az előzőekben előírt formai követelményeknek nem megfelelő nevezéseket a versenyeljárásból kizárjuk. Ez ellen fellebbezésnek nincs helye.

A felhívás mellékletét képezik:

a jelentkezési lap, amely letölthető a www.hok.sk, www.diakhalozat.sk, www.agorairoda.net oldalakról,

a pályamunka összefoglalójával (rezümé) és a pályamunkával szemben támasztott elvárások, a dolgozatok értékelési szempontjai. A résztvevőket szekcióként a zsűri ajánlása alapján díjazzák.

A dolgozatokat a következő címre kell benyújtani: Agora Iroda, Danubius Multifunkcionális Központ, Dunajské nábr. 12, P.O. Box 71, 945 01 Komárno. A borítékra kérjük ráírni a következőt: FTDK. Érdeklődni lehet a következő telefonszámon és e-mail címen: 035-7713841, e-mail: infotdk@selye.sk. A nevezési díjat a következő számlaszámra kell banki átutalással befizetni: 0211460808/0900. A konferencia résztvevőinek szállást biztosítunk a konferencia ideje alatt a nevezési lapon jelzett igény szerint. (ú)

Támogassa az ujszo.com-ot

Rengeteg hírrel bombáznak minket különböző portálok, s nem könnyű felismerni a valódi- és álhíreket. Ezért is fontos, hogy olyan weboldalakról tájékozódjunk, amelyek megbízható, korrekt információkat nyújtanak.

Az ujszo.com szerkesztőségében minden nap azért dolgozunk, hogy Önök kizárólag ellenőrzött, valós híreket kapjanak weboldalunkon. Ennek biztosítása meglehetősen költséges. Mi viszont szeretnénk, hogy minden kedves olvasónk hozzájuthasson az ellenőrzött információkhoz, ez azonban az Önök anyagi segítsége nélkül hosszú távon nem lehetséges.

Ezért kérjük olvasóinkat, hogy járuljanak hozzá az ujszo.com működéséhez. Számítunk Önökre. Önök is számíthatnak ránk.

Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Önnek ajánljuk
Igor Matovič

Újabb tesztelésre készülhetnek a magyarlakta járások lakosai

Az Európai Bizottság elé kerül a Beneš-dekrétumok ügye

Érsekújvár, Czuczor Gergely Alapiskola
Frissítve

Gördülékeny volt a tesztelés utolsó napja Érsekújvárban

halál gyertya
Frissítve

Meghalt egy idős páciens, miután megkapta a koronavírus elleni oltást - több krónikus betegsége is volt

csonttörés

Fatális következményei lehetnek a csonttörésnek

dd

Agapé, a tiszta szerelem

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.