Iskola utca

II. Felvidéki Tudományos Diákköri Konferencia

A HÖK Révkomárom, a Diákhálózat és a komáromi Agora Iroda 2006-ban meghirdeti a II. Felvidéki Tudományos Diákköri Konferenciát, melynek időpontja 2006. május 5–6. Részvételi feltételek: A konferencián a szlovákiai felsőoktatási intézmények hallgatói vehetnek részt. A konferencia nyelve: magyar.
author
ÚJ SZÓ ONLINE

2006. január 30. 08:00

A HÖK Révkomárom, a Diákhálózat és a komáromi Agora Iroda 2006-ban meghirdeti a II. Felvidéki Tudományos Diákköri Konferenciát, melynek időpontja 2006. május 5–6.

Részvételi feltételek:

A konferencián a szlovákiai felsőoktatási intézmények hallgatói vehetnek részt. A konferencia nyelve: magyar. A nevezés feltétele olyan diáktudományos tevékenységet dokumentáló pályamunka, amely a képzési idő alatt önképzési céllal készült. Az egyetemi tanulmányok során kötelezően, tantervben előírt feladatok, szemináriumi dolgozatok nem nyújthatók be. A dolgozatokkal kapcsolatos általános előírásokat és normákat a www.hok.sk, a www.diakhalozat.sk, és a www.agorairoda.net honlapon találják meg.

A részvételhez szükséges a felsorolt dokumentumok határidőre történő benyújtása:

Nevezési lap (letölthető az internetről)

Pályamunka 1 oldalas magyar és angol vagy német nyelvű rezüméje nyomtatott formában és elektronikus formában az infotdk@selye.sk e-mail címre, ill. CD-n a nevezési laphoz mellékelve.

Minimum 15 oldalas pályamunka bekötött 2 példánya, és elektronikus formában – CD-n – a dolgozathoz mellékelve.

A TDK szekciói: társadalomtudományi – közgazdaság-tudományi, természettudományi, műszaki tudományok és informatikai, művészetek – humán (bölcsész) tudományi.

A beérkezett dolgozatok számának és arányának függvényében szükség szerint interdiszciplináris alszekciókat alakítunk ki.

A konferenciára történő jelentkezés végső határideje 2006. március 1. (postabélyegző szerint). A nevezési díj dolgozatonként 200 korona, amelyet a következő számlaszámra kérünk befizetni: 0211460808/0900.

Eljárási mód

A komáromi Agora Irodába beküldendő a nevezési lap egy (eredeti) példánya, a nevezési díj befizetéséről szóló igazolás, a bemutatásra szánt dolgozat egyoldalas összefoglalója magyar, angol vagy német nyelven két példányban (rezümé, 1800 karakter), a feltüntetett formában, valamint a hallgató konzulensének ajánlása: 2006. március 1.

A komáromi Agora Irodába beküldendő a pályamunka 2 példányban: terjedelme maximum 40 oldal (ebben a jegyzetek és a szakirodalom is benne foglaltatnak) a mellékleteken kívül. A dolgozat magyar nyelven adandó be, bekötve vagy egybefűzve és CD-n: 2006. március 31.

A pályázók legkésőbb 2006. április 21-ig értesítést kapnak, hogy a két lektor értékelése alapján dolgozatuk elérte-e az értékelési és szempontrendszerben meghatározott, a szakmai zsűri előtt való bemutatáshoz szükséges minimális pontszámot. Az értesítéssel együtt a pályázók számára postázzuk a bírálatokat is.

A szóbeli bemutatáson ajánlást kapott dolgozatok benyújtói az érvényes feltételekkel részt vehetnek a magyarországi Országos Tudományos Diákköri Konferencia döntőjének megfelelő szekciójában.

A határidő után érkező és az előzőekben előírt formai követelményeknek nem megfelelő nevezéseket a versenyeljárásból kizárjuk. Ez ellen fellebbezésnek nincs helye.

A felhívás mellékletét képezik:

a jelentkezési lap, amely letölthető a www.hok.sk, www.diakhalozat.sk, www.agorairoda.net oldalakról,

a pályamunka összefoglalójával (rezümé) és a pályamunkával szemben támasztott elvárások, a dolgozatok értékelési szempontjai. A résztvevőket szekcióként a zsűri ajánlása alapján díjazzák.

A dolgozatokat a következő címre kell benyújtani: Agora Iroda, Danubius Multifunkcionális Központ, Dunajské nábr. 12, P.O. Box 71, 945 01 Komárno. A borítékra kérjük ráírni a következőt: FTDK. Érdeklődni lehet a következő telefonszámon és e-mail címen: 035-7713841, e-mail: infotdk@selye.sk. A nevezési díjat a következő számlaszámra kell banki átutalással befizetni: 0211460808/0900. A konferencia résztvevőinek szállást biztosítunk a konferencia ideje alatt a nevezési lapon jelzett igény szerint. (ú)

Támogassa az ujszo.com -ot

Úgy vagyunk az újságírással, mint a hivatásos zenészek: fellépünk naponta a „kőszínházban", elegáns ruhában a hűséges, bérletes közönségünk előtt, vagyis eljuttatjuk a postaládákba, árushelyekre nyomtatott napilapként a fizetős Új Szót. És mondhatjuk azt, hogy kiállunk a mélyen tisztelt publikum elé a korzón is, kicsit könnyedebben szórakoztatjuk, elgondolkodtatjuk a közönséget, érzelmeket kiváltva az erre járó tömegből. Ez az előadás pontosan olyan szenvedélyes, mint a kőszínházi fellépés, ugyanúgy sok munkával jár, mégis ingyenes. Ha tetszett, hálásan fogadjuk adományát, amit a jelképes hegedűtokba helyezhet. Eddigi felajánlásait is szívből köszönjük az új hangszerekhez, a zenekar bővítéséhez, a repertoár kiszélesítéséhez: az ujszo.com naprakész működtetéséhez.

Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Önnek ajánljuk
d

Jövőre 2 euró fölé emelkedhet az üzemanyag ára

fd

Sok polgármesternek rekordmértékű fizetése van!

bántalmazás k

SOKK: Kínoztak és szexuálisan bántalmaztak egy nőt a szlovák horrorházban

eltunt szemely

Eltűnt egy deáki férfi – segítsen megtalálni!

Vágsellye

Korlátozásokra kell számítani a vágsellyei vasútállomásnál

1 700 eurót költött el egy lopott bankkártyáról

Veszélyes cégre figyelmeztet a Szlovák Nemzeti Bank – átverhetik az ügyfeleket!

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.