Hoppá

VIDEÓ: Ismét hatalmas bunkóságot művelt Trump

Florida | Még mindig esik az eső Floridában, ahol nemrég a Michael hurrikán borzalmas pusztítást végzett. Az óránként 250 kilométeres sebességgel süvítő szél szinte mindent romba döntött, egyes tengerparti városok mentén a széllökések két és fél méteresre emelték a tenger hullámait. Panama City és Mexico Beach – két üdülővároska – ép ház nélkül maradt.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. október 17. 18:49

Hétfőn maga az elnök is elutazott a katasztrófa sújtotta térségbe, Georgiába és Floridába is, és a first ladyvel együtt meglátogatott egy-két települést, ahol károkat okozott a vihar. Melania Trump interjút is adott egy tévécsatornának, majd csatlakozott férjéhez az épület előtt, ahol Donald Trump egy esernyővel várta.

Melania valószínűleg arra számított – jogosan –, hogy férje mellette marad, így nem ázik meg, de tévedett. Trump ugyanis közben megállt nyilatkozni az épület előtt összegyűlt újságíróknak, és vitte magával az esernyőt is, magára hagyva Melaniát. A first ladynek nem kellett sokat várnia férjére, Trump hamarosan csatlakozott hozzá, de az esernyőből már nem jutott neki: férje ugyanis egyszerűen kisajátította azt. (HVG)

 

Esőben állni így is lehet. Harry herceg és Meghan hercegnő Ausztráliában vesznek részt egy hivatalos látogatáson. Ők az eső-problémát így oldották meg:

 

Harry és Meghan
- TASR/AP-felvétel
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A sárosfai gáz nyomában

A D4-es és az R7-es építése miatt további forgalomkorlátozással kell számolni

Kevesebb mint hét évre ítélték a chicagói rendőrt, aki 16 lövéssel ölt meg egy afroamerikai tinédzsert

A hejcei légi katasztrófa áldozataira emlékeztek

Mistrík, Čaputová és Mikloško Šefčovič és a Smer összefonódására figyelmeztetnek

Megkezdődött a meggyilkolt gdanski főpolgármester temetése

Legfrissebb galériák
Olvasta már?