Hoppá
Az elkövető és a "fegyvere" - Képarchívum

VIDEÓ: Hot doggal lőttek fejbe egy szurkolót

ÚJ SZÓ ONLINE

2018. június 22. 10:01

Arra már láttunk példát, hogy egy baseball meccsen labda kapott fejbe egy szurkolót, na de olyat, még nem, hogy egy hot doggal lőtték volna fejbe az áldozatot. Hát most ez is megtörtént. Természetesen Amerikában.

Phillies a Philadelphia kabalafigurája éppen a szuperegyedi hot dog ágyújával lövöldözte a közönséget a csapat hétfői meccsén, mikor véletlenül pont telibetalálta az egyik szurkoló arcát. 


A nő elmondása szerint elég nagy kárt tud okozni egy ágyúból kilőtt hot dog, a szemüvegét azonnal leverte, és bár agyrázkódást nem szenvedett, így is úgy néz ki, mintha megverték volna, a szemében pedig vérömleny keletkezett a becsapódás következtében.


A csapat abszolút jól reagálta le a dolgot, ingyenjegyet ígértek a nőnek egy meccsre, ő pedig szintén nem reagálta túl az egészet, nem tervezi beperelni a Philliest.


Forrás: index.hu
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk