Hoppá

Uri Geller azt ígéri, hogy a mentális erejével leállítja a brexitet

Uri Geller, a kanalak elgörbítéséről és az ékezetes magánhangzók sikertelen kiejtéséről elhíresült illuzionista megígérte, hogy telepatikusan leállítja a brexitet – írja a Guardian.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. március 22. 23:56

- Képarchívum

Geller nyílt levélben írta meg Theresa May brit miniszterelnöknek, hogy megérezte,hogy a britek nagy része nem támogatja az ország kilépését az Európai Unióból, ezért úgy döntött, hogy a mentális képességeivel leállítja a kilépési folyamatot.

Nagyon szeretlek téged, de nem engedem, hogy kivezesd Nagy-Britanniát az unióból. Akármennyire is tisztellek, telepatikusan meg foglak akadályozni ebben - és jobb, ha elhiszed, hogy képes vagyok rá.

Uri Geller azért nagyvonalúan megengedte Maynek, hogy önmagától visszafordítsa a brexitet, ebben az esetben a telepatikus befolyásolást is megúszná a kormányfő.

Geller egyébként élt az angliai Sonning városban korábban, ott ismerkedett meg 21 évvel ezelőtt a jelenlegi brit miniszterelnökkel. A Maynek írt levelében felidézi azt a pillanatot, amikor megjósolta, hogy a politikusnő miniszterelnök lesz majd. "Három évvel a megválasztásod előtt megjósoltam a győzelmedet, miután a Cadillac autómban megérintetted Winston Churchill kanalát, amit én nyújtottam át neked" – írta.

Az illuzionista is érezhette, hogy kicsit ijesztő, ahogy a mentális erejével fenyegetőzik, ezért azt is megígérte Maynek, hogy a radikális baloldali Jeremy Corbynt, az ellenzéki Munkáspárt jelenlegi vezetőjét meg fogja akadályozni abban, hogy megnyerje a választásokat. Természetesen ezt is a telepatikus képességeivel fogja megtenni, ami egy meglehetősen antidemokratikus eszköz.

(index)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Helyi iszlamisták követték el a Srí Lanka-i támadásokat

A hímestől a Fabergé-tojásig

Ukrán elnökválasztás - Porosenko elismerte vereségét

Czucz Enikő: Kivárásos vereség

Mbappé nem akar a Real Madridba igazolni

Washington megvonja a mentességet az iráni kőolajat importáló országoktól

Legfrissebb galériák
Olvasta már?