Hoppá

Orbán gurulós bőrönddel, fapadossal repült

A vállalkozók magánrepülőinek használatát bevett utazási módnak tartó kormányfő ezúttal egyszerű turistaként utazott a Wizz Air milánói járatán – írta a HVG.hu egy utas fényképei nyomán.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. július 18. 10:58

A fotót a HVG egyik olvasója küldte be a lapnak.

A kormányfő a feltételezések szerint testőrök nélkül, egyik gyermekével utazhatott a fapados járaton, amelyre sorban állva várakozott, miközben tabletjébe merült. Az elsődleges beszállást biztosító szolgáltatást sem vette igénybe.

Igaz, a szemtanú szerint két, civil ruhás olasz rendőr volt a kormányfő közelében, lehetséges, hogy az ő feladatuk volt a kormányfő biztonságának szavatolása. A benyomások szerint a járat személyzete sem tudott előzetesen a kormányfő érkezéséről.

A járat időben megérkezett Budapestre. A Wizz Air a közelmúltban járatok késése, a többször repülőtéren rekedt utasok miatt vizsgálattal néz szembe. Erről már júniusban beszélt Gulyás Gergely a kormányinfón. A vizsgálatnak a magyar tulajdonú légitársaság áll elébe. (HVG, Index)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Pellegrini gyorsan fog reagálni,ha beigazolódik a Jankovskával kapcsolatos gyanú

Kizárt, hogy a Dron szennyezi a levegőt – állítja a gumifeldolgozó vezetése

Liverpool–Arsenal rangadó a tévében

Megújul a vágsellyei állomás

Pártot alapítanának az elégedetlen gazdák, szeptembertől gyűjtik az aláírásokat

Vágányzár a Dunaszerdahely–Diósförgepatony szakaszon

Legfrissebb galériák
Olvasta már?