Hoppá

Megszületett Harry és Meghan gyermeke?

London | Egyelőre nem történt meg a hivatalos bejelentés, de egyre több bizonyíték utal rá, hogy Harry herceg és Meghan Markle hercegné gyermeke a világra jött.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. május 3. 17:13

Meghan Markle - TASR-felvétel

A The Sun értesülései szerint egy szemtanú látta, amint a hercegi pár autója rendőri felvezetéssel, nagyon lassan haladt előtte, és az autó ablakát rózsaszín árnyékolóval takarták le.

Egy másik forrás szerint a királynő is meglátogatta a pár otthonát, de a hivatalos közlemény szerint "Őfelsége csak köszöntötte őket új otthonukban". A protokoll szerint a hercegi baba születéséről először a királynőt kell értesíteni. De jelentheti ez a látogatás azt is, hogy Harry és Meghan gyermeke már a világon van.

A rajongók és az újságírók mindenesetre nagyon várják a bejelentést. Sokan táboroznak a pár otthona körül, és ők minden gyanús jelre lecsapnak.  

A HVG arról számolt be, hogy a napokban egy, a hercegi pár háza előtt álló mentőautó keltett óriási riadalmat, hogy aztán kiderüljön, hogy semmi köze nem volt a babához. A mentőautó ráadásul egész sokáig ott állt, vagyis volt idő arra, hogy terjedjenek az összeesküvés-elméletek. Ezeket viszont keresztülhúzták a tények, kiderült ugyanis, hogy a mentőautó csak azért parkolt le, hogy a mentősök némi ételt vegyenek egy közeli boltban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A lakosság 63 százaléka fizeti be minden számláját időben

Napoli–Internazionale rangadó vasárnap estére

GALÉRIA: Kikapott a DAC Rózsahegyen

Új választások kiírását javasolta az osztrák kancellár

A Magyar Fórum módosítaná az alkotmány preambulumát

Tragédia: halálra gázoltak egy kerékpárost

Legfrissebb galériák
Olvasta már?