Hoppá

Masszív kiesésekről számolnak be a Facebook-felhasználók

Különös hiba ütötte fel a fejét a Facebook szolgáltatásában szerda délután, melyet főleg Európában, így Szlovákiában is tapasztalnak.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. december 5. 16:18

- TASR-felvétel

Váratlanul kilépteti a felhasználók egy részét a Facebook. A problémát mi is tapasztaltuk, de Európa-szerte sok felhasználó, illetve azok tapasztalataira támaszkodó sajtójelentés is beszámol róla.

Az érintett felhasználók egy részének ráadásul nem csupán kis kellemetlenséget okoz a hibajelenség, a kiléptetés után ugyanis nem engedi őket belépni (visszalépni) a Facebook. A brit The Independent azt írja: ilyen esetben a rendszer a belépési kísérlet után azt jelzi ki a felhasználónak, hogy valamiért új jelszót kell generálnia. Az ehhez tartozó link e-mailben érkezik, ezt ígéri a Facebook, viszont a felhasználói tapasztalatok szerint ezután sem működik a belépés.

facebook
Kép: DownDetector

(hvg.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Hol itt az igazság?

Az ország nagy részén talaj menti fagyokra kell számítani

Elhozta a három pontot Nagymihályból a DAC

Ütések, migránsok, kivezényelt gyerekek – EP-kampány Magyarországon

Sűrű füst, kiabálás és vér - egy utas számolt be a pozsonyi buszbalesetről

Négyszáz program a Budapesti Könyvfesztiválon

Legfrissebb galériák
Olvasta már?