Hoppá

Masszív kiesésekről számolnak be a Facebook-felhasználók

Különös hiba ütötte fel a fejét a Facebook szolgáltatásában szerda délután, melyet főleg Európában, így Szlovákiában is tapasztalnak.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. december 5. 16:18

- TASR/AP-felvétel

Váratlanul kilépteti a felhasználók egy részét a Facebook. A problémát mi is tapasztaltuk, de Európa-szerte sok felhasználó, illetve azok tapasztalataira támaszkodó sajtójelentés is beszámol róla.

Az érintett felhasználók egy részének ráadásul nem csupán kis kellemetlenséget okoz a hibajelenség, a kiléptetés után ugyanis nem engedi őket belépni (visszalépni) a Facebook. A brit The Independent azt írja: ilyen esetben a rendszer a belépési kísérlet után azt jelzi ki a felhasználónak, hogy valamiért új jelszót kell generálnia. Az ehhez tartozó link e-mailben érkezik, ezt ígéri a Facebook, viszont a felhasználói tapasztalatok szerint ezután sem működik a belépés.

facebook
Kép: DownDetector

(hvg.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A munkaerőhiány a béreken is meglátszik

Kegyetlen harc a kecsői földekért

Több helyen havazásra figyelmeztet az SHMÚ

Újra emelkedik a kőolaj ára

Zöld utat kaptak az unión kívülről érkező munkavállalók

Maláriában elhunyt Stanislav Lieskovský, aki a DAC-ban is játszott

Legfrissebb galériák
Olvasta már?