Hoppá

Letaszították trónjáról a Youtube királyát, PewDiePie-t

Régóta folyik a harc a két csatorna között, az elmúlt pár napban az indiai T-Series végül megelőzte a hírhedt svéd videóst.
Macsicza Mark

2019. március 21. 15:37

Forrás: Razerzone

Subscribe to PewDiePie!

Az elmúlt hónapokban ettől a mondattól zengett az internet, rajongók százezrei kampányoltak kedvenc videósuk, Felix Kjellberg, ismertebb nevén PewDiePie mellett. A svéd videós évek óta a legtöbb feliratkozóval rendelkező YouTube csatornájával büszkélkedhet, egy ideje azonban konkurensre talált: az indiai T-Series csatorna feliratkozóinak száma rohamosan kezdett nőni.

Felix ezt nem hagyta szó nélkül, azzal a feladattal bízta meg nézőseregét, hogy segítsenek neki a trónon maradni. A mémeket, videókat és posztokat ellepte az "Iratkozz fel PewDiePie-ra" felszólítás, ami egy ideig eredményesnek is tűnt, a napokban azonban végül az indiai zenéket és sorozatokból kivágott részleteket feltöltő T-Series megelőzte a svéd videóst.

Az ominózus mondat (Iratkozz fel PewDiePie-ra) utoljára az új-zélandi tömeggyilkos élő videójában hangzott el. Brendon Tarrant, mielőtt besétált az egyik mecsetbe, hogy végezzen az imádkozó hívőkkel, megkérte nézőit, hogy iratkozzanak fel a videós csatornájára. A videós elhatárolódott a történtektől, részvétét fejezte ki a hozzátartozóknak.

A két csatorna feliratkozóinak számát ebben az élő videóban követhetjük:

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Komoly károkat okoz a szélvihar Nagyszombat megyében

Részegen, jogsi nélkül okozott balesetet a sofőr, két kisgyermek sérült meg

Komáromba a környező falvakból is érkeznek elsősök

#W8NDERFUL – zsinórban nyolcadszor bajnok a Juve

Eláraszt bennünket a külföldi élelmiszer

Elhunyt a Celtic Glasgow legendája

Legfrissebb galériák
Olvasta már?