Hoppá

Furikázott egyet Vágsellyén az ellopott kukásautóval – csontrészegen

Alighanem régi álmát teljesítette egy 34 éves férfi szombaton éjszaka, amikor került egyet a városban a meglovasított szemeteskocsival.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. június 25. 13:50

(TASR - illusztrációs felvétel)

A férfinek még jogosítványa sincs, kukásként dolgozik és most úgy gondolta, végre beül az autó volánja mögé is. Bátorságot az italból merített, mert amikor a rendőrök megfújatták, 2,54 ezreléknyi alkohol volt a leheletében.  

A kukásautót a cégből vitte el és vissza is talált vele oda, csodák csodájára közben csak néhány szemeteskonténert gyűrt maga alá, és betörte egy parkoló autó ablakát. A rendőrök nem tudták nem észre venni a kocsit, követték a telepre és megfújatták a férfit, aki azzal védekezett, hogy szemetesként ezzel a kocsival jár és ő tartja rendben, az pedig nem gond, hogy nincs jogosítványa, mert tud vezetni. 


A rendőrök nem így gondolták, őrizetbe vették, és miután a fogdában kijózanodott, a nyomozó kihallgatta. Ittas vezetés, valamit gépjármű jogosulatlan használata miatt emelnek ellene vádat, akár tíz évet is börtönben tölthet, a büntetés alsó határa 3 év. Az okozott 1500 eurós kárt is meg kell térítenie. (SITA)
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Legfrissebb galériák
Olvasta már?