Hoppá

Elszakadt a kötél, 250 méterről zuhant a mélybe egy magyar testvérpár Horvátországban

Egy budapesti édesanya, Orsolya a párjával és két gyermekével, valamint a lánya barátjával nyaralt Horvátországban.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. augusztus 12. 11:00

A kép illusztráció - Fotó: pixabay

Orsolya két gyermeke, a 19 éves Liza és a 17 éves Marci mindenképpen ki szerette volna próbálni a a vízi ejtőernyőzést, ami annyit tesz, hogy egy hajóról egy ejtőernyő segítségével a levegőbe engedik a bátor turistákat. A Bors cikke szerint azonban valami félrecsúszott: az édesanya már csak arra lett figyelmes, hogy a személyzet ideges, kapkod.

A lapnak elmondta: a személyzet a hiba észlelése után — mivel a kötél megrogyott — nagyobb gázt adott, majd elszakadt a kötél.  A két fiatal nagyjából 200–250 méteres magasságba emelkedett, de mivel az ernyő a könnyebb leérkezés érdekében több helyen is lyukas, hamar süllyedni kezdtek. Szerencsére nem egy sziklás részre, hanem a vízbe csapódtak.

A mentőhajó azonnal felvette őket, a személyzet azonban botrányosan viselkedett az édesanya szerint: azt nehezsményezték, hogy a két gyerek összesen csak 103 kilo, ezért történt a baleset. A befizetett pénzt végül a család visszakapta.

(24.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Keserű hazai DAC-vereség a vásári hétvégén

Bugár: még meglehet az öt százalék

Bemutatta programját a PS-Spolu: két új minisztériumot is létrehoznának

Bányák bezárásával a klímaváltozás ellen

Ophelia, Zsanett, Hedvig

Megduplázódhat a katasztrófák károsultjainak száma 2050-re a globális felmelegedés miatt

Legfrissebb galériák
Olvasta már?