Miért kevesebb a néző az Audi ETO meccsein?

Audi ETO
Győr |

Kevesebb a néző az Audi ETO meccsein, noha a csapat most menetel, hazai és nemzetközi találkozókon egyaránt. A klub a szurkolókat kérdezte, vajon miért maradnak sokan távol a lelátóktól. Érdekes és tanulságos válaszok születtek.

Aki rendszeresen jár az Győri Audi ETO KC mérkőzéseire, az tapasztalhatta, hogy az utóbbi időben szemmel láthatóan kevesebb a néző. Még a Bajnokok Ligája találkozóin sem volt eddig teltház, pedig egy-két éve jegyhez sem lehetett jutni az ilyen meccsekre. Az okokra volt kíváncsi a klub, ezért szurkolói segítséggel online felmérést tartott. Kikérték a szurkolók és nézők véleményét arról, hogy miért érkezett kevesebb néző az Audi Arénába az elmúlt két évad során, illetve a Covid19 járvány okozta teljes leállást követően. Hogy miért nem látogatják a hazai találkozókat? Az eredményekről a klub honlapján adott tájékoztatást. 

A Facebookon működő, több szurkolói csoportba is kikerült a felmérés felhívása. Több mint 1300 válasz érkezett a feltett kérdésre. A felmérésből kiderült, hogy a válaszadók 40 százaléka elsősorban a védettségi igazolvány kötelezővé tétele miatt nem látogatja a mérkőzéseket, azaz nagy valószínűséggel nincs a magyar állam által, a sportesemény látogatásához is szükséges igazolványuk. A válaszadók kevesebb, mint 20 százaléka a jegyek áraival indokolta távolmaradását a mérkőzésekről. 

A Győri Audi ETO KC az információk birtokában vizsgálja a lehetőségeit, hogy a közeljövőben minél többen tudják újra személyesen, az Audi Arénában buzdítani a csapatot.  

Felmérés végeredménye: 

  1. Védettségi igazolvány hiánya  40% 

  2. Drága jegyárak  20% 

  3. Egyéb 11% 

  4. Minden mérkőzésen ott vagyok 10% 

  1. Félelem a vírustól  9% 

  1. Inkább TV-ből nézem  5% 

  1. Nagy távolság  5% 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?